TyraTok

Livet är ett äventyr!

Slö söndag

Publicerad 2007-11-25 18:04:57 i Allmänt,

                      image20 
Min snöälskande hund och jag har varit ute idag på en långpromenad. Den lilla fick följa med ut i skogen imorse så Tequila och jag fick gå själva, det blir lite enklare så för hon kan ju gå lös och drar inte armarna ur led på en.
(Bilden är dock tagen för två år sedan på Odensvi av sonen.)
Träffade den portugiska vattenhunden vars matte alltid har godis i fickan så Teq valde att gå med dom ett tag och snäll som jag är följde jag med... fick lite stadsskvaller till  livs. Tänk att man flyttar några mil men ändå träffar folk som känner folk som man själv känner i staden...

Jag behövde aldrig åka in och ta babysim idag, så jag tvättade och donade lite, bytte lakan och lagade mat.
Nu har vi precis varit och handlat... godissuget överföll oss här i huset med våldsam kraft, så nu slinker det ner både gelehallon och skumbananer plus lite julmust. Tänk att godis kan vara så sabla gott!! Frukt är ju också gott men man är aldrig lika sugen på det. I alla fall inte jag.

Nu ska jag sätta mej vid pärlkaoset och knåpa för imorgon ska jag vara på L-badet och jag har några beställningar dit.  Så ska jag göra lite halsband av alla hjärtorna som jag fick ihop häromkvällen.
image21
Här på bilden ser dom lite glansigare och ljusare ut än dom gör när dom varit i ugnen. Det är hur skoj som helst att knåda ihop dem, kan bli vilka mönster som helst. Kör lite rött nu inför julen. Dotter J:s pojkvän hade undrat vad det var för hippie som hade gjort hennes gröna psykedelska hjärta! Hahaha... hippie! Känner mej stolt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela