TyraTok

Livet är ett äventyr!

Idag vet jag...

Publicerad 2008-08-22 08:09:34 i Allmänt,

att det är fredag! :o)

Godmorgon alla uppstigna!

Idag beslöt jag mej för att prova en annan gratisparkering där jag får gå genom själva citykärnan till jobbet.
Betydligt bättre om det regnar för då kan man gå under tak bitvis och kolla i affärer om dom är öppnam, i väntan på bättre väder.
Snålt kanske att leta gratisparkeringar men jag vägrar betala 6-10 kr/timme i åtta timmar, dom pengar kan jag ha roligare för och dessutom får jag motion.
Fast när höstrusket sätter in blir det tåg igen, alltså värre rusk än vi har nu...

Igår kväll var det fiske som gällde.
Mannen åkte iväg med en kompis precis när jag kom hem från jobbet, dyngsur efter promenaden till bilen.  Och just igår hade jag beiga linnebyxor på mej, fiffigt i spöregn.
Dom undrade om jag skulle med men oh no, kände jag inte för... fast när jag ätit och läst och donat fick jag tråkigt och åkte till Kolbäck med hundarna.
En kilos-firre hade han fått så det blir god middag ikväll!

Nu är det dags att öppna telefonen för dagens vedermödor, hoppas förmiddagen går fort för idag ska vi ha team-lunch ihop, ska bli trevligt att snacka igenom saker under lite mer avspända former och utan störande telefoner.

Sedan hoppas jag få tid att organisera lite mer i pärmar och korgar, dessutom måste jag ta hit lite grejer, jag får lepra på dessa kala väggar och tomma fönster, jag vill ha ombonat, sån e jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela