TyraTok

Livet är ett äventyr!

Inte fan...

Publicerad 2008-02-13 21:27:59 i Allmänt,

... fick jag något gjort idag inte.

Ryggen var bättre idag efter idogt gnidande med Hot&Cold och en natts rätt god sömn, men magen gjorde lika ont idag som den gjorde igår. Jag ignorerade detta totalt under hela gårdagen, men lyckades inte med det idag. I alla fall inte hela dagen för framåt kvällen nu insåg jag att jag är magsjuk!
Jag blir ju inte som andra när jag är magsjuk, jag spyr aldrig och jag tillbringar inte så mycket tid på muggen heller för den delen men har ont i magen.
Nu brukar det ju gå över på ett dygn så jag räknar med att jobba imorgon men förbannar att jag inte fått något nyttigt gjort idag alls och solen har varit framme hela dagen förstås, medan jag spelat alfapet på nätet eller legat i soffan.

I och för sej var jag ut med hundarna en mindre sväng vid lunch, jag diskade och lagade maten som mannen handlade, och faktiskt klättrade upp på köksbordet och tog ner julklockan som hängt kvar sen julen.
Fick en sån bra idé till halsband igår när jag borstade tänderna, fick tända upp och skissa ner den  men jag har inte orkat göra något av den idag som jag tänkt.

Jag hatar att tvingas slöa, jag vill slöa för att jag känner för det, inte för att jag är för matt för att orka göra något!

Har ni förresten provat att ha i Go Greens vita bönor med lime-smak när ni gör chiliconcarne!
Ett hett tips kan jag säga, blir otroligt god smak!

Hm... om jag kände mej som ett utskitet plommon igår så är jag nog på körsbärsnivå idag, kroppsligt sett... funderar på att sova redan.  Inget sebart på TV är det och ingen energi har jag... läsa klart boken kanske...

Kommentarer

Postat av: Tania

Publicerad 2008-02-15 05:10:31

Åh, de bönorna måste jag testa!!

Postat av: TT

Publicerad 2008-02-16 18:12:21

Gör det Tania, och testa vägen salsan, helt suveränt god för att vara "färdigmat".

Postat av: TT

Publicerad 2008-02-16 18:16:33

Oj... testa vägen? Jag menar ju testa ÄVEN salsan!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela