TyraTok

Livet är ett äventyr!

Monster-härjande

Publicerad 2008-02-25 23:02:10 i Allmänt,

Puh så drygt att gå upp imorse, kattskrället har härjat inatt.

Tänk att han inte kan ligga och sova de få nätter han är här uppe...  knölade runt över hela min kropp innan jag somnade till slut, av ren utmattning.  Det måste känts som en vattensäng för honom!
Så började jamandet efter mat kl 01, sen skulle den lille svarta faran ut kl 2, in kl 2.30, knölade och trampade runt igen...  nu är han inlåst i affären igen, jag behöver ju min sömn, jag börjar bli gammal.

image81

Drygt var det ju även för att jag egentligen är ledig på måndagar vanligtvis, men det är det ju slut med nu när man ska jobba heltid. Bara att suga åt sej de dagar man kan, konkurrensen är hård!

Jobbade på K-badet 7.30 till 12, ordinarie tid och sen åkte jag genom city till L-badet för fyra timmars extrajobb i Delfinen.
Men där var lugnt, E börjar bli rund och god om magen och L pysslade runt  hela tiden så när jag hade käkat en räkpaj och hjälpt till lite så åkte jag hem vid tre, onödiga personalkostnader att ha mej stå där och hänga.
E skulle ner till bokreans högtidliga öppnande inatt, vad sugen jag blev!
Men jag vet att halv tolv inatt har jag ingen lust att åka in och lönen kommer på onsdag så jag får tåla mej, och det är jag ju så bra på... not!

Ingen träningsvärk idag fast dotter J och jag spenderade trekvart på gymmet igår efter jobbet.
Tänk att min blekfeta kropp bevistat gymmet hela tre, jag upprepar, tre gånger denna vecka!!
Har inte hänt sen jag var 20 år och tränade som en tok på Idrottsmagasinets gamla gym med L.
Just L, min bästis från skoltiden, kom och köpte gymkort igår, jag kände inte alls igen henne, lite pinsamt, men vi har inte setts på en sådär 15 år.

När jag kom hem idag hade mannen fått MP3-spelaren som var en premie för en prenumeration, och lagt in Bruce och lite annat roligt till mej, för det är ju jag som ska ha den!
Funkar inte så bra med mobilen som musikmaskin för den har så dålig passningstid, typiskt mej att köpa en mobil för att den är snygg!
Tänkte lägga in lite reggae men kom på att jag kommer att gå i den takten då och i så fall förbränner jag ju ingenting alls... lulla och knäa fram i raggatakt får jag göra hemma.

Efter handlande, ätande och tupplurande i soffan och en liten rastningstur av hundarna kollade jag på mina inredar-gurus och njöt av den orange-svarta tapeten.
Nu bevakar jag auktioner på Tradera, fick lite beställningar på halsband idag, kul!
Börjar jobba 10.30 imorgon istället för 5.30 eftersom det är sportlov och inga babysim. Fast jag ångrat lite att jag tog bort min rofyllda morgon för en dag med härjande ungar... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela