TyraTok

Livet är ett äventyr!

Resultatet

Publicerad 2008-02-18 19:09:41 i Allmänt,

image79


Resultatet av gårdagens knåpande.
Kul att göra något i en uppiggande färg.

Dagen som idag började inte bra. Strax efter sju for dotter D och jag in mot staden och när hon var avlämnad utanför sin port åkte jag till jobbet. Precis när jag stängde av motorn på bilen insåg jag att nycklarna låg kvar hemma!
Shit... kollade på parkeringen, ingen bil jag kände igen, annars kan man ju ringa vederbörandes mobil.
Provade maskinist H och hurra, han var på plats inne i huset och fick sej ett gott garv.
Han var schysst och lånade ut en huvudnyckel så jag kunde öppna dörrarna, men jag grubblade på hur jag skulle göra med pengar, för min växelkassa kom jag inte åt.
Messade dotter J, tänkte om hon var vaken kunde hon komma över med sina nycklar, det tar ju bara en minut för henne att ta sej dit.
Hon ringde upp och sa att det fanns en växelkassa i kassaskåpet, så var det löst!
Puh... när man bodde i staden hann man ju hem efter nycklar, men inte nu längre, nu måste man tänka till lite, och det var ju tydligen inte min starka grej så här på måndagmorgon.

Annars gick det fort som attan. Vi krånglade med telefonerna hur länge som helst så det var inte mycket ringande, som det brukar vara på måndagmorgnar. Pytt för IP-telefonin va... inte mycket funkar.
Och JA, jag var på gymmet i 25 minuter, är lite stolt faktisk.

Mannen hade fått mer pengar än han räknat med så det blev en lite handlingsrunda och sån´t är ju alltid kul, fast det blev mest nyttiga saker.
Spanade in ett nytt tangentbord, ett rött, guuud så snyggt, men visade aldrig det vilket jag skulle gjort för då hade jag fått det, attan.
Det var inte dyrt så jag kan investera i det när jag får lön, och en ny våg ska jag köpa så jag verkligen kan hålla örnkoll på grammen och hektona och eventuella kilon som kanske försvinner om jag fortsätter äta så här nyttigt och röra mej.

Nu ska jag prova Lindas smoothie med avocado, hallon och tranbärsjuice!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela