TyraTok

Livet är ett äventyr!

Stabil mage?

Publicerad 2008-02-14 08:27:28 i Allmänt,

Vaknade redan vid fyratiden imorse fast jag inte somnade förrän halv tolv inatt.
Kom på att katten inte kommit in vid tvåtden som han brukar när han sover hemma och började oroa mej för att han skulle vara överkörd här utanför...  hörde en kraftig inbromsning igårkväll... M skulle inte bli glad om vårt gemensamma Monster blivit mosad av en bil... åh...  himlans katt att kunna oroa en.

Somnade väl om till slut men sov inget vidare och vid sextiden blippade mobilen SMS ute på köksbordet.
Försökte somna men nyfikenheten blev för stor, trodde någon på jobbet blivit sjuk eller någon av kottarna,  men nej då... det var från Posten som påminde om mitt paket från Jotex. Klockan sabla sex på morgonen!!
Första SMS:et kom i förrgår, vad bråttom dom har nu då.
Är lite tveksam på att hämta ut det för summa är helt plötsligt 594, fast i min orderbekräftelse står det 396 kr för tre påslakan med frakt och allt.  Fast jag vill verkligen ha just dom påslakanen och dotter D med, dom är så otroligt snygga.
Har mailat dom och frågat vad dom tvåhundra extra är men inte fått något svar.
Kan inte riktigt rekommendera Jotex, har haft så mycket strul med ordrar och påtvingade omregistringar och jättelånga leveranstider.
Fick dessutom en enkät av dem som dom vill att jag ska besvara om deras varor och service. Tror inte dom vill att jag ska besvara den!
Eller... varorna är ju bra men servicen... mjä!
Beställer man från Ellos kommer varorna på tre dagar, här tar det fjorton dagar minst.

Hm... vad gnällig jag var nu då så här på morgonkvisten.

Mannen gick upp vid halv sju, ska vara på smärtkliniken halv nio. Jag hörde att lillhunden härjade runt när han gick ut för att hämta tidningen och när jag gick upp för att kolla vad hon gjorde var hon på köksbordet och snodde påsen med en halv munk i! Skithund!

image72

Gissa om hon fick fart in i buren när jag vrålade... kanske därav min dåliga start på dagen.

Mannen undrade förstås vad jag gjorde uppe så tidigt och jag berättade om munkstölden och min oro för katten. Men han ligger ju i skyltfönstret här nere säger han då!
Meeeeh... rubbad sömn i onödan. M eller B måste ha sett honom igårkväll och gått ner och öppnat djuraffären och släppt in honom till sin älskade hängmatta.

Annars är det ju alla hjärtans dag idag, inget vi firar så där direkt.
Läste igenom hälsningarna i VLT, en var till mej men det var fel namn som undertecknat det, haha...  såvida inte min gamla exkrok J som fyller femtio idag fått en nostalgikick! :D
Nä... fick ett guldhjärta en gång av mannen, i början och någon gång har jag väl fått en blomma, kanske köper jag gelehjärtor, som han älskar... vi får se.

Startade morgonen med en mugg mjölk och en mugg kaffe, nu har det gått en timme och magen gör inte uppror så det blir jobba idag.
Vill helst inte missa mina sista två dagar med N innan hon far till Thailand i tre veckor.  Vi har pysslat nog med schemat för dessa dagar! :o)
TRE veckor i solen, inga telefoner, inga kunder... är så avundsjuk att jag ser ut som en självlysande träskgroda.
Å så trist att inte ha henne på jobbet på tre hela veckor!

Marsch in i duschen nu!

Kommentarer

Postat av: Berith

Publicerad 2008-02-14 09:12:23

Ja du Tittilainen, vi får hoppas att magen håller sig i skinnet eller att skinnet runt magen håller sakerna på plats..!? uh

Postat av: TT

Publicerad 2008-02-14 09:38:27

Berith!
Jag vägde mej nyss, 2 kg ner! Bra start för vårens fitness-träning! :o)
Inget ont som inte har något gott med sej!

Postat av: Linda

Publicerad 2008-02-14 20:26:54

Vad kul att du orkade dig igenom hela!
Den har ju trots allt blivit ganska lång...*L*

Tack för din fina komplimang!!
Den värmde!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela