TyraTok

Livet är ett äventyr!

Vita vidder

Publicerad 2008-02-03 14:48:23 i Allmänt,

Igår när jag klev ut på trappan 7.45 för att åka till jobbet fylldes jag,  trots feber och förkylning,  av vårkänslor för det kvittrade hej vilt i buskarna utanför staketet till uteplatsen... så underbart!

När jag åkte hem vid 15-tiden snöade det och vid 18 var hela Sura vintervitt.  Så vackert!
Förunderligt vilka kast det kan vara ... och envis som en röd gris hävdar jag att det är charmen med att bo i ett land med årstider... fast å andra sidan, förr hade vi  inte fem månader höst så charmen håller kanske på att gå lite förlorad.

Arbetshelgen har gått skapligt med hjälp av fröken Alvedon och herr Cola Zero, väldigt bra hjälpredor när man är för snål för att stanna hemma och vara sjuk.
Men jag är sådan skapad att jag sällan däckar, det funkar när jag väl kommer igång.  Tar väl tvärstopp rejält någon gång istället...
Så spenderade jag hela lördagkvällen i soffan för återhämtning, och imorse kändes det aningens bättre.

Som vanligt är jag ledig på måndag och då kan jag slöa heeeela dagen, och ikväll ska jag ligga och läsa mina söndagsbilagor, köper bara bilagorna, för det får jag i vårt café... hemligt... :o)
Gillar Härligt hemma och Leva & Bo, man kan ligga och tänka på hur man skulle vilja ha det när man väl köper eget igen och insupa idéer. Lite ögongodis...
Började dessutom läsa ny bok igår, det blev Marianne Fredriksson och den verkar bra.

Nu har jag bara 1 1/2 timme kvar av helgens arbetspass,  sååå skönt!
Dotter D vill åka till IKEA efteråt men för en gångs skulle vill jag bara hem... får bli någon annan dag, och det är roligare att åka när man är pigg och inte behöver stressa igenom strax före stängning.

Kommentarer

Postat av: Berith

Publicerad 2008-02-04 08:34:17

Halloj vännen, hoppas du känner dig bättre från förkylningen. Jag har också ledig måndag och det känns ovant. Jobbade hela helgen och idag skall jag bara slöa. Såååå skööönt!!
Sköt om dig!
Kramisar/Berith

Postat av: Berith

Publicerad 2008-02-04 15:19:34

Självklart ses vi på fredag ;)Får du skjuts så du kan ta en liten rackabajsare? *asg*

Postat av: TT

Publicerad 2008-02-04 18:48:32

Nja... det verkar bli så lite rackabajsande så jag tar nog bilen! ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela