TyraTok

Livet är ett äventyr!

Mässdags

Publicerad 2008-03-15 21:33:49 i Allmänt,

Vaknade strax före sju imorse, låg och funderade på varför, kände efter... hm... kissnödig, ja... lite ont i kolan... ja... men främst var jag vrålhungrig.
Konstigt nog blir man hungrigare dom morgnarna man ätit nattamat!
Gick upp och käkade en yoghurt, då försvann huvudvärken, ypperligt.
Men sen kunde jag inte somna om utan kollade lite på TV och där i soffan somnade jag tills mannen kom vid niotiden och undrade varför jag låg där.
När jag började prata upptäckte jag att jag kraxade som en kråka... vart tog rösten vägen... inte skrek jag väl något igår, det var ju en väldigt lugn och städad kväll.

Vid tio gick vi ut med hundarna, det blev en hel timmes promenad. Sånt har jag sällan gjort efter en krogkväll.
Nu slutade gårdagskvällen redan vid tolv, märklig förändring av gästerna på Blue Moon Bar där vid 23-tiden.
Kul att träffa Molina, var nog på hennes 40-årsfest sist, fast då hann man inte snacka, det hann vi nu, uppdateringar om livet, nice.
Men hon var förunderligt intresserad av sin mobil, det SMS:ades hej vilt! ;o)
Jag träffade en gammal jobbarkompis från ICA-tiden, jag övertog hennes jobb som textare i slutet av åttiotalet, och sen har vi bara setts sporadiskt.
Jättekul att se henne och det visade sej att vi bor i samma byhåla, cirka femhundra meter från mej!
Vi blev överlyckliga bägge två och fällde exakt samma kommentar, vad kul att man känner någon där! Vi är ju båda västeråsare i grunden.
Inatt när jag kom hem hade hon redan skickat ett trevligt SMS, ska bli så kul att gå ner till henne och ta en fika någon kväll.

Nu är det bara att vänta på 29 mars för nästa festatillfälle, ska bli kul att festa med Mea-Culpa-gänget, det lär bli drag!

Idag har jag annars varit rätt småseg, men dotter J och jag hade ju fribiljetter till Hälso-och villamässan i ABB Arena, och jag hade tagit semester för den, och eventuell bakfylla.
Vi gick där i några timmar, J styrdes som en programmerad missil mot alla burkar med reklampennor, och så plockade vi på oss gratisprover på krämer och grejer.
Fick en underbar skalpmassage dessutom, det behövdes verkligen idag!
Käkade en korv och spejade efter Matte och Willy men nej nej, naturligtvis var vi inte där när dom skulle bevista mässan, tyyyypiskt!

Ja, så gick semesterdagen, det har varit skönt att vara ledig men imorgon är det dags igen. Jobbar i och för sej med N så dagen blir nog bra i alla fall.

Jo just ja... jag vägde mej imorse också... fetthalten i kroppen hade sjunkit med två procent och vikten hada minskat med 9 hekto sen 28 februari... alltid något.

Kommentarer

Postat av: sara

Publicerad 2008-03-15 21:43:30

kolla gärna in mi blogg:)

Postat av: TT

Publicerad 2008-03-16 18:39:10

Sara, det ska jag göra! :o)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela