TyraTok

Livet är ett äventyr!

Städning

Publicerad 2008-03-17 13:34:14 i Allmänt,

Idag är jag ledig, gick upp vid nio, hörde sonen stänga ytterdörren för bussfärd in till staden.
Dotter D sov i soffan och precis när jag klev ut från muggen ringde det på dörren så hundarna fick tokspel och jag fick palta mej ner för trapporna, nyvaken i morgonrock, I hate it.
Utanför stod en av mannens vänner och skulle lämna pengar för nån bärsplatta eller var det var... nu tror han att jag sover hela dagarna förstås!
Jag som blivit morgonpigg nästan ju.

När även dottern farit in till staden, hon valde tåget för där kan man åka på ungdomsbiljett billigare än bussen, så fick jag städnoja, och det händer inte ofta!

Tror jag var tvungen att avreagera mej efter en del udda kunder igår.
Om man skriver på ett kontrakt där man förbinder sej att betala något bör man läsa igenom det noga och inte  i sin totala ignorans, okunnighet och slarv, skylla över allt på oss.
Vad enkelt vårt jobba skulle vara om inte ett visst privat företag var inhyrt i våra lokaler...

Dagen fortsatte med en del trääääliga kunder, så det var så skönt att åka därifrån och veta att man var ledig idag.
Dessutom väldigt nice när dotter D ville följa med ut.
Mannen hade köpt lite varor directly from Deutschland så jag kopplade av med två glas rött,  väldigt trevlig söndagkväll här i byhåla.

Nå, städning på schemat!  Började med att plocka undan allt som låg och stod framme och drällde, men när jag lyfte på en ölkartong for det iväg en STOR svart spindel.
Jag är inte rädd för spindlar men den chockade mej så jag vrålade rätt ut men hann inte ikapp den med dammsugaren innan den försvann under kylskåpet. FAN, FAN!
B i djuraffären under oss undrade nog vad som stod på här uppe.
Jag ville inte dra fram kylskåpet själv så jag larvade runt här och småstädade, misstänksamt blängande på mot hörnet där kylen står.
Inte fasen tänkte jag ringa hem mannen som nåt sabla våp heller för den del... hade det var en orm så... då hade jag nog sprungit till sta´n!
Dessutom hade jag tofflor med svarta tofsar på och ibland studsar tofsarna upp på foten, vilket framkallade små panikattacker... kändes precis som jag inbillade mej att det skulle göra när en spindel hamnar där..

Men när mannen kom hem drog han fram kylen, oich, där vare dammigt minsann... och när jag tog dammsugaren satt den rackaren på väggen....huu... alltså... den var enorm, svart och luden, jag kunde inte ens dammsuga den så jag kastade slangen på mannen, han var liiite skärrad han med... inbillar jag mej i alla fall.

Slutet gott, spindeln i dammsugarpåsen som ligger in en hårt ihopknuten plastpåse som förpassats ut i soptunnan som står  borta på grannens tomt!

Kommentarer

Postat av: Sandra

Publicerad 2008-03-17 13:54:48

Var med och tävla i min blogg =)

Postat av: Denise

Publicerad 2008-03-17 21:05:32

Hahaha! Gud vad jag kände igen mig i allt om spindeln!!

Postat av: Denise

Publicerad 2008-03-17 21:06:27

Känns inte vidare bra att man spenderat tolv timmar under samma tak som den, däremot...

Postat av: Anonym

Publicerad 2008-03-17 21:14:51

Denise! Det var ju tur att vi inte såg den igår då!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela