TyraTok

Livet är ett äventyr!

Kvartsamtal...

Publicerad 2008-09-29 22:36:20 i Allmänt,

... heter det ju inte utan utvecklingssamtal... eller... vad fasen heter det som man har med sin chef en gång om året... eller är det två... nu står det stilla!

Nå, skit samma vad det heter,  jag skulle i alla fall ha det kl 14.00 idag.
Liiiite skakis var jag, trots att chefen är hur gullig och rar som helst så är hon proffsig som fasen, och jag är bara där på prov.
Som vanligt hade jag inte förberett mej sådär enormt... man är väl inte vädur för intet!?

Hon började med lite frågor om hur jag tyckte arbetsprogrammen i datorn är, och jag sa att jag bara hunnit använda det ena för min behörighet till det andra strulat, men det jag använder är lätt som en plätt... tackar mitt datorintresse för det.
Sedan fortsatte hon med en undran om hur jag upplever stöd och hjälp från gruppen, och jag sa att dom är som himmelriket, alla är så snälla och tillmötesgående och det tyckte hon var kul att höra.
Hon är ju tjief för gruppen och det lyckas hon bra med!

Sedan blev det prat om tjänsten... jag blev lite varm under armarna, hon undrade om jag ville stanna efter nyår.
Skojar du, hojtade jag... och hon skrattade och började en utläggning om mej... väldigt generad blev jag, nästan gråtfärdig faktiskt, för hon ville jättegärna ha mej kvar och det var den allmänna uppfattningen på avdelningen tydligen!
Kunde ha hjulat genom korridoren till mitt rum om jag inte numera är ovig som ett frysskåp från femtiotalet.

Hjulade nästan ner till bilen vid hamnen också, haha... nejdå... men jag hann in på Coop och handla till dotter J och mej, hann äta lite supergod äppelpaj hos nämnda dotter innan jag for vidare för att träffa en arbetsgrupp för första gången.
Kände mej inte ens nervös för att stå och babbla inför 15 okända personer... ja en var inte okänd tydligen, jag kände igen utseendet men kan inte placera det  men hon var jättetjenis... nu måste jag fundera några dagar...

Det hela tog trekvart och sedan var det bara att åka tillbaks genom staden för att hämta matkassen jag glömt i dotterns hall, nej  jag är inte gammal, bara lite glömsk.
Väl hemma låg en kilos-regnbåge i kylen för tillagning, det blev god så, potatis och broccoli och ett glas vin för att fira att jag fått ett nytt jobb på riktigt!! :o)

Kommentarer

Postat av: Ann

Publicerad 2008-09-30 05:12:16

God morgon ! Vad kul med jobbet:)

Ja det kändes bra igår att det gick så smärtfritt som det gjorde!

Postat av: Kattis

Publicerad 2008-09-30 06:10:41

Godmorgon!

Åh, jättegrattis, vad roligt.

Hihi, ja vi vädurar. Vad jag skrattade när du skrev att vi inte förbereder oss. Exakt som jag.

Jag drack soppor i 15 veckor och så grönsallad till lunch. Det gav resultat....ända till jag börja äta vanlig mat, hahaha.

Ha en underbar dag!

Postat av: E

Publicerad 2008-09-30 08:31:27

Jag är inte ett dugg förvånad men du.. Grattis iaf!



Kram//E

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela