TyraTok

Livet är ett äventyr!

Soligt och fredag!

Publicerad 2008-09-19 09:06:33 i Allmänt,

Liiiiite segt imorse var det allt.

Hämtade ju dotter D vid tåget 21.52 igårkväll och sedan tog det lite tid att ta sej hem för asfaltläggarna på 66:an jobbar tydligen dygnet runt, det såg ut som om det landat ett UFO mitt på vägen halvvägs ut från staden.
Jag tror det var 5 gulblinkade asfaltsbilar plus diverse andra blinkade maskiner så det kändes som om man körde rakt in i en filminspelning i det kolsvarta mörkret.
Det kan inte vara en rolig arbetsmiljö, vissa bilister kör ju som galningar fast det är så mörkt, sveper  förbi killarna som står mitt på vägen, skrämmande.
Vägen är verkligen svart nu när den är nyasfalterad, sååå skönt att slippa köra hem sena kvällar numera.

Nå, väl hemkomna var hon ju hungrig och sen skulle vi kolla bilder och prata och... ja, det blev sent.
Men det kan jag stå ut med, kul att ha henne där inatt i alla fall. Hon sov så gott i soffan när jag gick imorse, hon gillar inte gästrummet av någon anledning.
Fast det gör ju inte jag heller, är ingen grön människa och grönt valde mannens dotter, som aldrig är där.

Nu när jag tittar ut genom fönstret är det dessutom sol och blå himmel, lägg till att det är fredag så känns det ju helbra!
Har startat dagen med att hjälpa till med att stoppa in flikar i en stor kuverthög, tror det har något med gymnasiet att göra,  jag vet inte... lyder bara order, snäll och menlös som man är...

Har ensamt pass på telefonen under första timmarna men på fredagar är det inte många som ringer, tror jag har haft två samtal första timmen och det ena har jag kunnat skyffla vidare för det var en fråga som jag inte klarade av.
Fast det gjorde inte den erfarna assistenten heller, hehe.
Det är ju det som är lite av charmen med det här jobbet, man blir tydligen aldrig fullärd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela