TyraTok

Livet är ett äventyr!

Tågtrubbel

Publicerad 2008-09-17 22:57:04 i Allmänt,

När jag skulle hem från jobbet idag, en timme tidigare än vanligt kändes lagom sådär en onsdag, så kollade jag noga vart tåget var.

Igår när jag kom forsande till stationen till det vanliga spåret var där toktomt?!
Vilken tvärnit, jag vände på en femöring och sprang upp för att kolla skärmarna och dom var naturligtvis svarta och så himla mycket ur funktion.
Nerför rulltrappan, nästan knuffade ner folk i min vilda jakt på pendeln mot byhålorna och ser man på, därnere funkade monitorerna och helt plötsligt skulle 17.15-tåget avgå från spår 1 B??
Jaha, men där stod inget tåg och det var två minuter kvar till avgång... som tur var höjde jag blicken och långt bort i fjärran stod tåget.
Vad gör det där borta, det finns ju knappt perrong dit bort, muttrade jag springandes så klackarna smattrade den värsta marsch-dängan men jag hann preciiiis med.
Hade dessutom under tiden försökt besvara SMS från dotter D men nu gav jag upp och ringde istället och fick förströelse i luren en del av hemresan.
Hon är inte riktigt navlad, den ungen, ja, inte den andra dottern heller för den delen... måste vara ett västmanländskt drag... eller... nja... så livat är det väl inte här i och för sej... hmmm... 

Alltså var jag beredd idag när jag tog 16.15-tåget att det kunde ju finnas var som helst, det har jag nästan aldrig åkt, men det stod så prydligt på spår 4 B.
Men för fasen, det var knökfullt, sån´t gillar jag inte.
Det räcker med att man får leta sittplats varje morgon, vill inte göra det på vägen hem också.
Sätt in fler vagnar Tåg i Bergslagen!!!

Har suttit vid pärlbordet ikväll men inget blev helt klart, och så har jag gått en promenad, eller två, en med hundarna och en med mej själv.
Vid 21-tiden kom mannen på att han ville ha våfflor och det är ju väldigt nyttigt för min bilring att äta så dags...
Eftersom sylten nästan var slut åkte han till macken medan jag gräddade men där fanns inte sådana avancerade livsmedel som sylt, bara marmelad så jag fick tina hallon och sockra, så då blev det ju ännu nyttigare, suck.
Men jag åt bara två!! :o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela