TyraTok

Livet är ett äventyr!

Summan av kardemumman...

Publicerad 2009-12-05 09:40:40 i Allmänt,

... blev att jag fick gå till Kjell & Co och köpa mej en digitalbox för 299 kr!

Jag ska påpeka att det inte är jag som köar flera timmar i telefon, det finns inte så mycket tålamod i mej,  utan det är mannen som sliter med den uppgiften.  Men igår vart han inte bra bemött på förmiddagen så han ilsknade till för första gången rejält.  Men vi skulle ecventuellt få hämta ett modem i Telia-butiken också om supporten lyckades nå butiken!?

Det hade dom inte gjort, hade inte en susning när jag kom dit,  i alla fall inte killen jag pratade med, och han besvärade sej inte med att fråga kolleogorna.  Inte samma trevliga kille som igår kan jag påpeka, och han avslutade med att säga att jag skulle få ringa igen och köa några timmar för att få reda på mitt ärendenummer, utan det inget modem. 

Då gick jag till Clas Ohlson för att köpa en box men dom var slut. 
Men herre min je så sabla trångt och rörigt och mörkt dom har lyckats göra i den butiken då!?
Jag trodde ombyggnaden och flytten skulle göra det bättre...
Jag tröttnade rätt snabbt, fick inte tag i någon personal för att fråga om det bara var slut i hyllan eller även på lagret, och det framgick inte när man kollade i deras dator heller. Blä!

Så det blev Kjelles och den killen var så glad och serviceminded att han tog udden av mitt usla humör.
Och vi fick till slut igång vår TV här, fast signalen var så dålig så mannens kompis kom över med två olika sorters antenner, nu är bilden perfekt och jag bryr mej inte att utbudet av kanaler är starkt begränsat.
Boxen kan vi dessutom ha i husbilen sen.

Alltså fick jag lyckan att se Calle gå vidare till finalen men vart lite ledsen att Tove åkte ur. Fast hon är så ung och kommer att gå hur långt som helst utan Idol-vinst.
Erik gjorde Run to the Hills så enormt bra att jag bara rös, annars tycker inte jag att han har någon utstrålning direkt.  Han sjunger falskt när han får lugnare låtar men jag tror han vinner hela tävlingen.

Nu har vi till och med internet! 
Hyresvärden har använt vårat internet till bilverkstaden i flera år men det blir ju slut med det nu så dom blev tvungna att ta eget abonnemang och vi smygsurfar på det nu över helgen, haha.
Huvudsaken för mej är att allt kommer att funka i lägenheten när vi flyttat in, denna vecka blir det mycket slit med sista packningen och städning.
På torsdag har vi dessutom julfest på jobbet så i princip har jag bara denna helg och tre kvällar på mej att få ihop detta hem.
Bäst att sätta fart!!

Kommentarer

Postat av: åsa

Publicerad 2009-12-05 12:09:31

Att sitta i telefonkö och sen bli arrogant bemött när man väl kommer fram, det kan få mig att bli helt vansinnig!

Brukar fråga, om dom inte sitter där de sitter just för att serva kunderna...eller?

Ja, jag kan bli en riktig bitch må du tro...

Du har fullt upp under den närmaste tiden och jag avundas dig inte!

Det värsta jag vet är att flytta, för när man packat allt man vill ha med sig så finns det alltid en jäkla massa man inte vet var man ska göra av...

Lycka till!

Ha dé!/Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela