TyraTok

Livet är ett äventyr!

Inte en god morgon...

Publicerad 2009-03-10 08:30:16 i Allmänt,

Igår hade jag i ont i knoppen och en rejäl mensvärk så efter jobbet somnade jag direkt i soffan medan mannen snodde ihop middagen.
Jag var helt slut,  kände mej jättekonstig,  och i morse när klockan ringde var jag nästan medvetslös, helt sjukt svårt att ta sej upp och stänga av det pipande åbäket.
Stöp i säng igen men fick ta mej i kragen och släpa mej upp till kaffebryggaren så kaffet skulle vara klart efter duschen.

Hit till jobbet kom jag i alla fall och nu känner jag mej rätt pigg, men jag längtar efter att detta kvinnogissel vi dras med en gång i månaden ska försvinna helt,  jag är trött på det!!

Kommentarer

Postat av: Kattis

Publicerad 2009-03-10 09:13:01

Usch det är jobbigt med fötterna för de använder man ju hela tiden.

Det tar så långt tid att läka då.

Hoppas de har några bra svar.

HA en fin dag!

kram

Postat av: åsa

Publicerad 2009-03-10 09:20:40

jadu, jag hade också väldiga problem och jag lovar dig...det är skönt när det upphör..

Ha dé!/Kram

Postat av: Paula

Publicerad 2009-03-10 12:50:57

Det är ju knappt mitten av mars om du kollar i kalendern....vintern hänger i! Utom om du kollar hur dom i Skåne går omkring och räknar snödroppar, tulpaner och diverse andra lökväster...men dom är ju nästan i Danmark, haha

Just nu snöar det här igen, bara att "gilla läget"

Jag fick min livmoder bortopererad för x antal år sen, och jag är jättenöjd med det beslutet, Men det finns ju nackdelar också, klimakteriet slår till mycket tidigare trots att jag har en äggstock kvar. Nä, dags för hundpromis, hur löser ni det när ni båda jobbar?

Kramen

Postat av: anne

Publicerad 2009-03-10 20:16:01

Men brukar du bli så genomvissen pga mens? Låter jobbigt. Ja, inte spelar det mig heller någon roll om jag har det kvar eller inte, men litet kan jag ju inte låta bli och grunna på allt annat som verkar drabba somliga. Svettningar och vallningar, sömnlöshet och vem vet allt. Man får väl hoppas att man klarar sig från det. Eller så finns det väl hormoner att ta till! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela