TyraTok

Livet är ett äventyr!

Jag blundade och hoppade...

Publicerad 2009-10-27 21:38:36 i Allmänt,

... eller snarare grep jag luren för att ringa HSB efter påhejande av dotter D med pojkvän, exmaken som kom över en sväng och så sambon förstås.
Snopet nog var mannen jag sökte på möte till 14.30 och eftersom jag själv skulle vara på föreläsning hela eftermiddagen mailade jag honom för sista dagen ett höra av sej är ju imorgon.

Nu är det bara att vänta och se vad som händer.

Eftermiddagen tillbringades på ACC, vi var ca 450 personer från min enhet Skolgemensamt stöd som fick lyssna till en kille som heter Mats Trondman och det var en upplevelse.
Han är ungdomsforskare och kunde verkligen trollbinda oss, en riktig skådespelare som gav oss många skratt och igenkännanden från vår barn- och ungdom.
Får ni chansen, så lyssna på honom.

Väl hemma stekte jag älgfärsbiffar för glatta livet, mannen styckade ju kalven han sköt igår och vi fick en fjärdedel att fylla frysen med, mums.
Annars är jag mest pirrig... undrar om jag kan sova inatt... fast å andra sidan var jag uppe till halv två i natt och pratade med dotter D, vi har ju inte setts sen augusti. Och naturligtvis vaknar man då sju fast man tagit ledigt hela förmiddagen, kanske Jompa-killen kastar lite sand i mina ögon ikväll.

Kommentarer

Postat av: Selma

Publicerad 2009-10-28 05:01:31

Hoppas ni får lägenheten nu.

Postat av: Ia

Publicerad 2009-10-28 10:50:53

Hoppas det går i land nu...att det blir som Du önskar!!



Ja...det där med hemsidor...hej och hå...just nu gör jag allt för att slippa ta tag i det...precis så man lärt sina barn att inte göra ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela