TyraTok

Livet är ett äventyr!

Bröd!

Publicerad 2009-09-28 18:59:47 i Allmänt,

Här kommer receptet på begäran.

4 ägg vispas lätt
Blanda i en halv burk Keso (125 g)
Tillsätt 1 1/2 matsked bakpulver och 3 matskedar olja.

I en annan bunke häller du
45 g solroskärnor eller så tar du hälften pumpakärnor och hälften solroskärnor.
Mixa dem till småsmulor.
Häll i 4 matskedar krossade linfrön
60 gram kruskakli och även där kan du ta 50/50 med vetekli om du vill
Sist häller du i 4 matskedar sesamfrön

Blanda de torra ingrediensera i äggsmeten, häll i en form och ställ i 180 grader varm ugn i ca 55-60 minuter.
Brödet håller jättelänge i kylskåp, är godare efter några dagar än direkt efter ugnen.

Kommentarer

Postat av: anne

Publicerad 2009-09-28 20:45:57

Inget mjöl alls?!? Blir det som filmjölks- och bikarbonatsbröd?

Postat av: Anna-Karin

Publicerad 2009-09-28 22:05:06

Ska jag absolut prova. Det är så gott med solroskärnor i bröd. Tack för din goa kommentar.

Kram

Anna-Karin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela