TyraTok

Livet är ett äventyr!

Ibland är det bra...

Publicerad 2010-12-21 08:28:22 i Allmänt,

... att vara lite lagom förbannad för då promenerar man så bra.
Jag gick till jobbet trots 14 minusgrader, att rensa hjärnan går utmärkt när man marscherar påbyltad med termobrallor och sjalen uppdragen så man ser ut som den värsta palestina-krigare.



Man behöver inte ens vara orolig för att bli överfallen när man går med lurar i öronen och luvan uppfälld för vem vill vara ute och lurpassa på ensamma damer tidigt på morgonen i denna kyla.

Nå, igår kokade jag i alla fall  knäck... det blev misslyckad lakritsknäck och vanlig knäck... den kanske också är misslyckad för jag provsmakade inte men jag fick den nog i alla fall hård.
Får se om det finns något julgodis kvar till julafton... såg att det minskat rejält på brickan med polkacholkladen. :(

Dotter D med pojkvän A, Tequila och katten Chabo kommer inte ner från Östersund förrän på torsdag,  det är ju inget vidare väder efter Norrlandskusten att köra i, suck.
Men huvudsaken är att dom kommer ner, helskinnade när dom än kommer.

Kommentarer

Postat av: Znogge

Publicerad 2010-12-21 10:29:43

Det var tappert gjort. Jag tog bilen men av ståndet är lite längre.

Postat av: Maggan

Publicerad 2010-12-21 17:06:22

Här sitter jag och smygäter saffransfudge som jag gjorde häromdagen, insåg nyss att jag nog får göra en ny omgång, men det blir nog chokladsmak.

I ilskan kan man verkligen göra mycket som man annars inte tänkt, jag menar hur många gånger har jag inte gjort massor av saker själv för att maken är så senfärdig med att komma till skott så jag blir galen av ilska. Då säger jag till slut inte ett dugg men gör allt själv säger bara ... jäklar vad jag kan ro iland med den ilskan ha ha!

Ha det gott raring

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela