TyraTok

Livet är ett äventyr!

Dag nummer två

Publicerad 2010-01-02 10:06:46 i Allmänt,

Dagen nr 1 på år 2010 var en händelselös, lång dag.

Mannen var seg, kanske vart det för mycket whiskey på nyår, hehe men jag var pigg och rastlös.
Diskade, fixade flyttkorten, skrev i min kalender, gjorde ett födelsedagskort och gick en långpromenad med Tequila.
Frampå kvällen piggnade han till så vi åkte iväg och lämnade in mina och dotter D:s budlappar till blomster-tjiefen och sedan drog vi en sväng till Sura för att hämta lite grejer som är dotter D:s.
Så letade vi efter våffeljärnet men det ligger nog nedpackat i en låda här... eller så kan jag ha ställt det i ett skåp utan att jag noterat det i mitt lilla minne... måste utredas under dagen!

Nu när jag tar tag i någon kartong och kollar så är det nästan som julafton, har inte en aning om vad det kan vara i.
Fast det mesta som inte är uppackat är mina hobbygrejer nu och kläder eftersom de två stora skåpen till dessa grejer står kvar där ute.

Dagen idag blir inte seg händelselös och jag har redan sovit för länge!
Ska ner på sta´n med dotter J som ska köpa biljetter till Värmlandsresa och sedan storhandla inför dotter D:s tjugofyraårskalas som hon vill ha här innan hon far till Östersund där hon då kommer att befinna sej den åttonde januari.

Tänk att den lilla kotten som skulle födas på Menlösa barns dag 1985 men väntade elva dagar med att kravla sej ut till världen nu blir 24 år??  Och det är min yngsta??  Sådana tankar kan ge mej en aningens aning av åldersnoja... men det är ju bara att bita ihop och gilla läget!

Exmaken messade just om att nu har äldsta av yngsta syskonskaran där fått vattkoppor men vi har väl alla haft det så det är ingen fara. Dom kommer om hon är pigg.
Jag fick det när våra tre gemensamma hade det, jag var ca 30 år och visste jag inte om att jag inte haft det. Hade inga föräldrar att fråga och brorsan visste inte.
Gudars så sjuk jag var!!  >Hade varit ute och på krogen på kvällen och sedan på efterfest men när jag klev upp dagen därpå för att borsta tänderna hoppade jag högt när jag såg mej i spegeln. Helt prickig!
Hoppas jag inte hade sett ut så där hela kvällen, haha.

Nej, nu får jag ta och skärpa mej här,  dusch och hundrastning, sedan ska vi se om Audin vill vara med eller om det blir promenix till staden.

Kommentarer

Postat av: anne

Publicerad 2010-01-02 11:12:03

Vattkoppor som vuxen verkar bli en nära-döden-upplevelse även för den tuffaste. Jag rev av påssjuka, röda hund och vattkoppor våren 1969, minns inte vilka syrrorna tog samtidigt, men jag misstänker att mamma slet sitt hår.

Postat av: Selma

Publicerad 2010-01-02 12:00:13

Jag letar fortfarande efter kartongen där mina snygga tallrikar är...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela