TyraTok

Livet är ett äventyr!

Konstigt att man missar munnen...

Publicerad 2010-01-05 20:23:59 i Allmänt,

...och dräller popcorn i soffan och under bordet då och då!?
Munnen sitter ju alltid på samma plats!
Nu är ju dammsugaren dessutom inte här och tar hand om avfallet, kanske kan jag sopa det under soffan tills hon kommer hit igen. :o)

Apropå soffan... förr i tiden var trettondagsafton en balkväll, men... ja... vem håller trettondagsbal nu för tiden?
En gång i tiden var jag med i en partyförening här i Västerås och dom hyrde Odd Fellow-lokalen och fixade något som i alla fall påminde lite om en bal, och det var hur kul som helst att få klä upp sej lite extra och festa.

Nu är man mer lik en soffpotatis/blåval och passar väl bäst i soffhörnet denna afton, men jag festar till med lite vitt vin.
Dessutom åkte mannen och jag i vår nyvunna "frihet" till IKEA och slog på stort med både mat och efterrätt när han hämtade mej på jobbet strax efter tre.
Inte nog med det, vi festade till med både en ny stekpanna och ringar så vi kan hänga upp duschdraperiet till badkaret!!

Försöker nå dotter D för att försäkra mej om att alla mår bra i norr men det verkar omöjligt...  dom kanske är på bal alla tre?

Kommentarer

Postat av: anne

Publicerad 2010-01-05 21:46:49

Asch! Inte är du en blåval heller! Du är fin som du är!!! Fast en bal hade inte varit fel, eller en fin fest i alla fall! :)

Postat av: Inga M

Publicerad 2010-01-06 01:51:21

Visst ja, det är ju bal man ska vara på den här helgen. Vi är inte på bal. Gubben har tingat på att vi ska vara bara hemma för oss själva. Sen på fredag ska vi bort på fest igen och på lördag har vi goda vänner här på vildsvin. Han tyckte vi behövde ett brejk emellan där. Så här är alltså långt ifrån bal. Det har blivit bara teve.

Postat av: Selma

Publicerad 2010-01-06 07:11:29

Fast ibland har man ju truten sluten...

Postat av: Daniel

Publicerad 2010-01-06 18:08:53

Du e så bussig som du!

Kom en tango snart!

Postat av: Berith

Publicerad 2010-01-06 18:09:01

Tänk den där Inga som skall städa. Det är en riktig latmask!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela