TyraTok

Livet är ett äventyr!

Ett måndagsexemplar...

Publicerad 2010-06-07 10:43:51 i Allmänt,

... kan man verkligen kalla denna dag!

Kände mej skapligt pigg imorse så jag cyklade ner till jobbet men kände då att migränen inte är helt borta fast det kan jag stå ut med om det inte blir värre.
Får undvika att stirra i datorskärmen alltför mycket... men så ringer mannen och är upprörd... inbrott i bägge bilarna inatt!
FAN!

På husbilen har dom slagit sönder en ruta och i Audin har dom stoppat in en nyckel i tändningslåset som inte går att få ur... blir väl en dyr historia..?!
Konstigt nog verkar inget vara stulet, ingen bilstereo, inga fiskegrejer och inte ens en låda öl som stod kvar sen E:s sextioårsfest.

Tappade totalt den lilla arbetslusten som fanns...

Kommentarer

Postat av: anne

Publicerad 2010-06-07 11:19:15

Vilket skit!



Om man ändå åker på att betala självrisk så tycker man ju att man kunde få valuta för pengarna (förstå mig rätt)! En sketen repa i lacket för självrisk på dryga 6000 kr jmf med en hel skärm (eller något sånt utbytt). Hoppas ni får det fixat före ni ska iväg nu då.



Sv. Jag brukar få yrsel när jag inte passar mig för stressen, som tur är känner jag igen när det är på gång och så har jag ju ett jobb där jag kan styra mycket själv, så då kan jag ha viss kontroll. Som tur är inträffar det inte särskilt ofta.

Postat av: anne

Publicerad 2010-06-07 11:20:05

Ja, iväg och iväg, jag menar förstås när ni vill komma iväg, när det nu än är.

Postat av: Selma

Publicerad 2010-06-07 11:46:52

Näe, fy så retligt. Livstids kliande kalasbyxor som långsamt korvar sig ner mot fotknölarna åt sådana!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela