TyraTok

Livet är ett äventyr!

Strålande sol...

Publicerad 2010-03-31 11:00:56 i Allmänt,

vaeder/Wetter38.gif

... och här sitter jag och svär över datasystem som inte hänger med när man har som mest att göra... tur det är
puckeldag och fyradagarsvecka så man kan fokusera på det istället.
Insåg just när jag pratade ledighet med tjiefen att nästa vecka jobbar jag bara två dagar, eventuellt kan jag sträcka mej till tvåochenhalv. :D

Mina kusiner och syskon har beslutat sej för att vi ska försöka komma så många som möjligt på min mosters begravning för vi ses så otroligt sällan så nu bokade jag en resa till Helsinki för bror, kusin och mej.
Jag har ännu inte konfirmerat med kusin att tiderna passar henne men hon får nog allt rätta sej efter oss för det här blev otroligt billigt.
När den trevliga människan på Viking Lines kontor här i Västerås hade räknat fram vad det skulle kosta oss att åka frågade jag om hon inte hade glömt hemresan men se det hade hon inte!
Tack vare min clubrabatt hamnade buss fram och åter för tre, en hytt och resa fram och åter Sthlm-Hfors endast på 1400 kr!?!?

Hade räknat med det dubbla minst!!
Fyrahundrasextiosex pengar per skalle är superbilligt tycker jag så då gräver inte resan så stora hål och väl där ska jag leva på min rika lillebror har jag tänkt, haha.

Om en timme är det lunch, ger mej attan på att systemet funkar utmärkt den timmen!

Kommentarer

Postat av: Inga M

Publicerad 2010-03-31 14:47:03

Nja, det här med försäkringar. När man går in i en försäkring så är det ju utifrån det hälsoläge man har vid försäkringens början. Man lovar och svär på något papper att man inte lider av ditten och datten och att uppge eventuella läkarbesök och krämpor. För allt som man redan lider av ingår ju liksom inte i försäkringen. Den täcker ju bara sånt som man drabbas av framöver. Och blir man tillräckligt gammal så föreställer jag mig att man kanske vill se en hälsokontroll för att anta en försäkringstagare.

Postat av: anne

Publicerad 2010-03-31 18:36:03

Även om det är en begravning ni ska på, så är ju en resa till Finland alltid en resa till Finland.

Postat av: Mia

Publicerad 2010-03-31 19:05:49

ja, det låter billigt och bra. Hoppas ni träffar många av era släktingar. Det brukar, tyvärr, ofta bli just vid begravningar som man träffar en del släktingar.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela