TyraTok

Livet är ett äventyr!

Röran fortsätter...

Publicerad 2010-09-20 22:48:44 i Allmänt,

... på jobbet... känns mest som man ska försöka hålla reda på 300 saker som man inte kan påverka alls medan andra människor sköter mitt jobb... undrar om vi håller på att bli bortrationaliserade helt...

Nå, efter röran sammanstrålade jag med A på staden och så åkte vi till L-badet för en korv med bröd som snälla Knurra-Linda lät oss ta på krita,  och så zumba.
Idag var det rätt ledare och hur kul som helst, var helt svettig redan efter en kvart!!

När A släppte av mej utanför porten var jag bra mör och vart bara sittande i soffan tills mannen kom hem och bjöd på pizza och en wirre-pinne! :o)
Pizzerian här gör gudomligt goda vegetariana-pizzor och whiskeyn hade han fått av kompisen T för att han hjälpt till med plattläggning.

Kom på att ingen kollat postfacket så jag tassade ner och tömde det... ett brev till mej från polismyndigheten!
Tänk att man blir så stressad fast man vet att man inte gjort något brottsligt... tänkte att det kanske handlade om bilinbrotten vi hade tidigare i somras.

Men se där! Hos polisen finns ett stycke röd Monark att hämta!!
Min cykel som dotter J haft i sex-sju år för jag har inte haft nytta av den i byhåla,  den blev stulen ur hennes cykelkällare för någon månad sedan men jag har inte anmält den för att jag inte hittade papperen.
Men så började jag leta noga när nu min svarta Warrior försvann förra veckan... och dagen efter jag hittat papperen kom brev från polisen!
Jag var hos dem och letade förra tisdagen men då fanns det inte där, men imorgon kan jag hämta den och det kostar inget! Tjoho!
Nu ska jag använda den själv ett tag om den är i cykelbart skick.

Så gick den måndagen...och jag skrattade gott åt Selmas blogg och fick sen se att jag hade också fått en länk till det som roade mej på mitt förra inläggs kommentarer.

http://www.youtube.com/watch?v=I1So7q6IfJ4

Tack Majk!

Kommentarer

Postat av: Selma

Publicerad 2010-09-21 08:51:10

Vad härligt med en historia om en cykel som kommer till rätta. Det är inte så vanligt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela