TyraTok

Livet är ett äventyr!

Återigen...

Publicerad 2011-04-28 23:12:33 i Allmänt,

... en full-rulle-dag och sådant gillar ju jag.

Förmiddagen var som en tornado, gick undan i ett huj med massor av jobb och efter lunch skulle vi ha enhetsmöte på Falkenbergska kvarnen som ligger utefter Svartån här i centrala Västerås.
Vi började med att gå en 1,2 km kort bana där man med hjälp av tabeller över BMI, ålder och tid på banan skulle kunna utläsa sin kondition... men det var ett skämt.
Vår mest vältränade smala tjej som springer varje dag hade urusel kondis och jag var ju sämre än sämst fast jag går eller cyklar till jobbet plus har kört zumba och afro en hel del.

Nå... det glömde vi snabbt när rara chiefen E bjöd på gott fika i solen på kvarnens altan innan vi körde igång enhetsmötet.



Den här miljön med ån brusande bakom är inte helt fel,  jag vet för jag cyklar förbi här varje morgon.

Sedan tog jag några kollegor med mej ner till Melkertorget där Här får man hade ett event... release-mingel av boken Black Book Västmanland om graffiti och fem killar målade på uppspänd plast, bland annat sonen.

Virrig moder såg inte sonen men när vi skulle gå ner mot museet såg jag målningen och sa att det är är typiskt hans stil och där stod han, min långe snygge son!



De hade ganska nyss börjat så bara grunden var lagd och lokal-TV började filma så sonen viftade diskret bort påflugen moder med kollegor. :o)

Kollegorna och jag gick till jobbet och fräschade till oss lite, svidade om... drack lite viiiin för vi skulle på pub och lite mingel,  men innan dess gick vi tillbaks för att se hur långt de hade kommit.



Nu började målningen bli klar och jag är enfaldigt stolt men jag fotade inte de andra fem som bildade hela texten med samma färgskala.
Lite senare när vi satt på puben och käkade kom ett SMS från sonen att museichefen gillade hans målning mest!
Precis som mina kollegor... och förstås jag! :D

När vi hade käkat gick vi in på minglet i bakre rummet på puben som jag hade anmält oss till, TIC,  Tjejer I City,  jag en inbjudan jag fått av en en annan kollega som inte kunde gå.

Det var olika företag i Västerås drivna av tjejer som ställde ut med tilltugg och bar.
Jag köpte en jättefin ljuslykta av en kollega från min tid i ICA-butiken, hon hade nu en fin butik som heter Å-sidan.



Så fint sken så jag går nog och köper en till imorgon!

Vi fick mascara-prover och jag vann i utlottningen!
Jag fick femhundra kronor hårvård, passar min golvmopp,  och lite produkter, aldrig fel!
Allt som allt en toppendag med toppenkollegor!

Kommentarer

Postat av: Inga Magnusson

Publicerad 2011-04-29 05:44:40

Snygg pojk! Och som han målar sen! En riktig konstnär! Håller han på med något skapande yrkesmässigt också?

Postat av: paula i pörtet

Publicerad 2011-04-29 11:48:24

Va duktig han är grabben din, o snygg! Mitt barnbarn Simon målar graffiti, han är också skitduktig, synd bara att dom sällan får tillfälle att måla "på riktigt"

Hörru när har ni hunnit med att byta husbil, det har jag inte läst något om? Kommer ni åt vårt håll i helgen kanske? Sjöar o vattendrag finns det gott om, det kan jag lova! På lördag kväll är det brasa och fyrverkeri här i byn, med gångavstånd till fiskecampingen!

Kram

Postat av: Znogge

Publicerad 2011-04-29 17:20:00

Så snygg målning! Klart att du skulle vara stolt.



Trevlig Valborg

Postat av: Berith

Publicerad 2011-05-02 08:17:50

Wow, riktigt snyggt!

Postat av: Mia

Publicerad 2011-05-08 12:10:43

Har du närt en konstnär vid din barm? Jättefin målning han gjort, kul att han uppmärksammades för det av museichefen (och av mamma)!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela