TyraTok

Livet är ett äventyr!

Nu börjar det bli akut...

Publicerad 2011-08-21 00:03:54 i Allmänt,

... tanken på att vi måste ha en större lägenhet blev nog ännu klarare när vi bar upp grejer här inatt.

Det stackars tidningsbudet som har sin vagn här under trappan trodde nog inte vi var kloka som härjade så mitt i natten.
Han väntade på sina tidningsbuntar och höll vänligt upp porten åt oss, haha.
Han skulle bara veta att det är jag som snor tidningen som blir över och bara ligger och skräpar i hans vagn på morgonen när han är klar.
Ja, eller många timmar efter han blivit klar skulle jag tro.
Jag berättade det för brorsan som också är bud fast bilburen och han sa att jag gör killen en tjänst så jag snor den med gott samvete. ;o)

Eftermiddagen spenderades på IKEA eftersom mannen kom hem med en större TV än den han fick i femtioårspresent men vi hittade ingen lösning vi gillade... eller snarare hade råd med i dagsläget... så vi åkte hem och byggde om Biily-bokhyllan.
Kapade CD-pelaren till 106 cm... samma mått som hyllan gamla TV:n stod på och skarvade lite... och... jorå,  det får duga.



Ja, det blir väl lite snyggare när jag får tillbaks grejerna i hyllan.

Var jag ska stoppa alla Tupperware-burkar förtäljer inte historien ännu men det har i alla fall börjat klarna hur köket ska se ut när vi tar oss i kragen och börjar fixa.
Hittade så bra lösningar idag... min teori om att man måste kolla minst 20 gånger innan man bestämmer sej visar sej vara helt riktig.
Nu är det bara tre olika sorters luckor jag velar mellan... grått,  björk eller svart... men det ger sej väl senare.

Såg förresten en så fin bil på IKEA:s parkering... kolla dekoren!



Måste alltså sälja röda faran och skaffa en svart bil så jag kan ha så fina lila blommor på den.
Det här var en tyskregistrerad bil... måste jag alltså också åka till Deutschland för att få dit blommorna..?

Kommentarer

Postat av: Selma

Publicerad 2011-08-21 07:08:05

Efter att vi delade upp pappas bohag har jag hunnit köra sex vändor på tippen med sorterat jox från garage och förråd här. Än är det fullt i det gamla arbetsrummet med saker men sakta, sakta hittar vi lösningar och ork. Orka att slänga allt gammalt skräp som vi hade själva till att börja med.

Postat av: Inga Magnusson

Publicerad 2011-08-21 08:03:51

Det är svårt att få rum med allt, men man kanske kan se det som början på en längre slängprocess, där man har lite eftertanke innan man skickar iväg det som inte går att behålla. Jag ångrar att jag skickade iväg en del av mammas fina otroligt välbehållna 60-talsmöbler, det fanns inte en repa i dem.

Postat av: Ia

Publicerad 2011-08-21 22:50:02

Det var jättepopulärt med såna blommor på bilen i Tyskland! Men om Du fixar den svarta bilen så tar jag med mig blommor hem från Tyskland i oktober!!!!!

Postat av: Stattinskan

Publicerad 2011-08-22 07:55:22

Ja, ibland hjälper det inte med "hjärterum och stjärterum" helt enkelt ;-D

Gomorron

Postat av: Berith

Publicerad 2011-08-22 08:15:12

He he, tokfia!

Postat av: paula i pörtet

Publicerad 2011-08-22 12:52:17

Ojoj, mera prylar att ta hand om o få plats med, ja vad gör man? Man kan ju inte skaffa större bostad bara för bråtets skulle heller eller? Men ni är ju trångbodda redan så kanske börjar det bli dags

Va trevligt med ett glas vin efter jobbet, så gjorde vi ganska ofta när jag var i bankbranchen. Eller så tog man en pubrunda på väg hem, mycket trevlig sysselsättning.

Det regnar idag, riktigt kravlöst och skönt känns det

Kramen

Postat av: anne

Publicerad 2011-08-22 20:32:54

Har du nu flyttat till....Odensviplatsen (eller vad hette det) och lägenheten är för liten? Du måste vara värsta flyttproffset vid det här laget! ;)

Postat av: Zarah

Publicerad 2011-08-25 09:39:42

Ja att kolla runt innan man bestämmer sig är säkert bra, men jag har aldrig energi till det. Min energi vill jag använda på "annat". Som tur är blir jag oftast nöjd med mina val - ändå!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela