TyraTok

Livet är ett äventyr!

Chaffis...

Publicerad 2011-12-09 23:08:42 i Allmänt,

... fick jag vara ikväll när mannen skulle på julbord,  skönt eftersom det mest är jag som far och åker medan han skjutsar mej.
Nu blev det inte sent för han messade när Idol-finalisterna hade sjungit första låten så det var bara att ge sej iväg men jag missade nog inte så mycket.
Rätt tjej vann enligt min åsikt men smaken är ju som baken även i musik, inte bara när det gäller julpryttel.

Åkte förbi huset jag pratat om tidigare och fick se att i ett litet fönster hängde två stjärnro och nedanför stod två ljusstakar men de kanske behöver ljus...

Nå... här är mitt bidrag för dagen.



Dessa hittade vi i svärsmors köksskåp,  det är salt- och pepparkar,  lite charmiga att ha på julbordet tycker till och med jag.

Imorgon är det lördag och mannen ska inte ut i skogen!?  Undrar om vi ska umgås? :D

Kommentarer

Postat av: Inga Magnusson

Publicerad 2011-12-09 23:46:27

Min man ska ut i skogen och jaga hare förstås imorgon lördag. Men jag lyckades tvinga honom att vara solidarisk med mig och julstöka i kväll fredag istället. Du kan ju alltid fresta Din gubbe med lite julbestyr; stryka gardiner, putsa fönster eller något annat.

Postat av: Znogge

Publicerad 2011-12-10 10:35:04

Vilket sött tomtepar!



Hoppas ni får en fin dag tillsammans.

Postat av: Inga Magnusson

Publicerad 2011-12-10 11:11:45

Alltså måstse vi ha det där med julpynt i generna, någonstans i x-kromosomen, för det är väl bara den som skiljer oss från männen. Om inte jag tagit tag i julen nu äntligen tredje advent så hade det inte alls kommit fram nåt.

Postat av: E

Publicerad 2011-12-10 19:25:57

Finfina tomtar! :0) Jag har också salt- och peppartomtar. Och nu har ju juldjävulen dessutom slagit klorna i mej så man vet ju inte hur det hela slutar... Men du, husaffär? Stopp och belägg här, vad är det som händer?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela