TyraTok

Livet är ett äventyr!

I snigeltakt...

Publicerad 2011-12-28 08:46:18 i Allmänt,

... masar jag mej fram... borde ligga hemma men jag ska ju tatuera mej idag... skulle kännas fånigt att ringa och ställa in p g a ryggen eftersom tatueraren gjorde det före jul, haha.

Detta skit började igårmorse när jag klev ur badkaret men jag tog mej till bussen med myrsteg, såg den dessutom åka från busshållsplatsen när jag var skapligt nära...  väldigt okul!  Tre kvart för sent till jobbet, tur det fanns folk här...

Nå,  det lättade fram på eftermiddagen och jag jobbade till 17.30 i väntan på att mannen skulle komma från älgstyckningen i Skinnskatteberg och hämta upp mej.
Glömde helt bort att sonen fanns hemma med min bil... alzhemiers delight är på gång.

När vi lämpat av köttet hemma åkte vi ut till P i Kolbäck för att betala och hämta min nya svarta fara,  en så läcker Audi A4 Quattro,  så nu ligger röda faran på Blocket, får se om man blir av med den. 

Imorse kände jag mej skaplig men när jag varit uppe en stund började låsningen kännas av igen och jag känner mej sämre än igår... smög/hasade runt för det snarkades både i soffa och säng och eftersom jag var sen skippade jag kaffefix utan bara smög ut till bilen.  Kostar på mej en dyr dag i P-huset eftersom jag inte kommer kunna gå till studion i alla fall.
Fick verkligen erfara att det är stora musikpaketet i bilen då det spelades en av mina favoriter Double Nature med Mustasch på P3... cheeeez när jag drog på! Me like!!

Kommentarer

Postat av: Inga Magnusson

Publicerad 2011-12-28 13:00:59

Nu vill vi se tatueringen!



Ha en god fortsättning på helgerna!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela