TyraTok

Livet är ett äventyr!

Nytt år...

Publicerad 2012-01-01 00:43:45 i Allmänt,

... nya möjligheter och nya förhoppningar!



Idag var mannen och jag ut på mina fosterföräldrars grav för att tända ljus och ställa några lyktor i minneslunden där till hans föräldrar vars grav är i Norge,  min syster som har sin grav i Vallentuna och vår lille son som inte fick bli som hon säkert har tagit hand om nu.

Senare på kvällen åkte jag ut med brorsan, dotter J och hennes T för broder ville också tända ljus och döm om min förvåning när vår ena lykta var borta från minneslunden!?
Även hyacinten var borta,  den hade inte vi satt dit men vi tyckte det var fint att sätta våra två lyktor där.



Hoppas det var någon som var så fattig så de inte har råd att köpa egna ljus till sin grav... annars är det för jäkligt att ta från en minneslund tycker då jag.

Kommentarer

Postat av: Paula

Publicerad 2012-01-01 18:29:00

Hej, här kommer man infarande för att få se din nya tatuering och så möts man av....ett par stövlar! Haha, inget fel i dem, det var bara så långt ifrån det jag förväntade mig!

Vi märkte igår att Blinka inte var så fasligt rädd för smällare, hon har nog varit påverkad av Loppan som var extremt skotträdd. O så är det i ärlighetens namn över på fem minuter här ute på bystan, o det är ju skönt.

God fortsättning på det nya året, flaggan är i topp!

Kram

Postat av: Inga Magnusson

Publicerad 2012-01-02 01:22:48

Jag har också fått berättas från kyrkogården som mina föräldrar är begravda på att det stjäls både det ena och det andra. Det är helt ofattbart!

Och så väntar vi alltså otåligt på att få se tatueringen

Postat av: Zarah

Publicerad 2012-01-04 20:50:51

Så tråkigt att inte ens utsmyckningar på gravar får stå ifred.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela