TyraTok

Livet är ett äventyr!

Körde hårt...

Publicerad 2011-02-08 09:24:09 i Allmänt,

... på zumban igår för superbraiga instuktör Tina har gjort ett program som är så kul och man hänger med bra nu andra terminen.
Nästan till och med så man kan rulla lite på sin stela höft. :D

Tyvärr kändes hårdkörningen när jag la mej så mannen smackade på mej ett morfinplåster och allt blir så bra så efter något dygn. :o)
Inte ännu dock... promenaden till jobbet var lite av en pina men skam den som ger sej.

Känner också av i axlarna att jag viftade för mycket,  haha.
Il doctore har sagt att jag när jag tränar inte får lyfta armarna högre än axelhöjd men det är ju svårt att hålla hela tiden när man rycks med i musiken och folket runt omkring som ger järnet.

Det är så mycket jag har fått ge upp för att jag skadat nacke och rygg men jag tänker inte kapitulera och lägga mej platt... någon form av rörelse måste jag ha och då blir det förstås någon form av dans,  som jag älskar.



Nog gnällt nu!
  Det är tisdag och det var ljust redan när jag gick hemifrån och jag var tvungen att ta ur den ena hörluren ur örat för det var underbart fågelkvitter.
Den lilla snön som föll igårkväll var blöt så det var inte halt och inte lär den ligga kvar.
Jag känner optimism inför kommande vår...

Killen som ringde in för att slå Adam Alsing idag lyckades!
Jag brukar lyssna på  Äntligen morgon tio i åtta när folk ringer in för att tävla mot honom, han är fruktansvärt allmänbildad och det är sällan, väldigt sällan någon lyckas.

Förr lyssnade jag alltid på Rix Morgon zoo, gillade gnabbet när Gert Fylking var med men med nuvarande gäng tycker jag inte alls det är något vidare program så oftast blir det Rock klassiker i lurarna men just momenten med Alsing vill jag inte missa.

Nu är det snart fika, jippie!

Kommentarer

Postat av: Inga Magnusson

Publicerad 2011-02-09 04:19:32

Såg en skylt på mitt jobb om Zumba också. Det verkar vara smittsamt. Kollegor som börjat är lyriska och vickar omkring på kroppen hela dagarna i demonstrationer.

Postat av: Berith

Publicerad 2011-02-10 09:47:53

Gissa om jag längtar tills gipset är borta o jag kan komma igång m träningen! Förresten, igår kom min biljett till storseansen m Terry Evans, ska bli spännande!!

Kramisar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela