TyraTok

Livet är ett äventyr!

Festen är över...

Publicerad 2011-03-28 23:31:34 i Allmänt,

... bröderna fick skjuts till Arlanda i förmiddags för färd hem till Helsingfors. 

Jag är så glad att dom ville komma hit och fira med mej,  vi ses trots allt inte ofta och har inte växt upp tillsammans så den naturliga syskonkontakten är inte självklar.
När de kom hade de min f d svåger och hans bror med sej, vilket också var helt underbart för sedan syrran dog är ju inte den kontakten heller självklar.
De hittade inte riktigt hit först utan ringde och frågade vilket nummer jag bodde i 
när de kom i lördags eftermiddag så vi ställde oss på balkongen för att kolla in så de hittade rätt och fick en stor grön växt komma gående runt hörnet från gården bredvid, haha.



Katterna gillade den också så plasten får vara kvar ett tag så inte jorden ryker ur den här krukan också. De har demolerat de flesta av mina stora växter genom att ösa ur jorden ur krukorna. :(

De hade också med sej paket... URSNYGGA smycken från Kalevala smycken.
Trolldom heter serien och jag fick halsband och örhängen!
De hade också köpt en fin fleece-pläd som jag kan linda in mej i nu när jag är gammal som de sa. :o)

Senare trillade fler människor in och av barnen med respektive och exmake med familj  fick jag presentkort på en tatuering så äntligen kan jag göra min vädur!
Av husdjuren i respektive döttrars familjer fick jag ett fint armband som jag spanat in på Indiska. :D

Av mina bästa tjejkompisar fick jag presentkort på spa-behandling som måste genomföras i deras sällskap på relaxen på gamla jobbet och en fin orkidé,  och jag fick presentkort på Panduro, en annan favvo-butik och rosor.
Kompis A spelade gitarr och vi sjöng och hade himla trevligt och emellanåt åkte stereon på i hög volym.

Jag vill tacka ALLA för så fint firande av min femtioårsdag.
Det har varit toppen i fem dagar,  jag tänker inte ta ner ballongerna på ytterdörren än på ett tag.
Ska ju ha lite mer party på torsdag när kollegorna kommer hit.

Mannen har slitit så här med matlagning, disk,  städning och service så jag blir alldeles rörd,  jag har verkligen bara behövt känna mej som en lat prinsessa.



Vi satt t ex uppe till sex i söndagsmorse och pratade efter festen,  mja... lillebrorsan däckade fyra men storebror och jag tittade på gamla kort och pratade vidare.
När jag sedan sov gick mannen upp och röjde av alla bord och tog en REJÄL stordisk. Sedan fortsatte han i den andan med disk och röj så bröderna blev helimpade. :D

Igår, söndag var lillebror trött... hans kropp är inte i bra skick efter levertransplantation...  alkohol är ingen höjdare för honom, så efter sightseeing på vår mosters grav som de ville se och lite annat så somnade han,  men vi andra satt uppe och pratade och drack lite vin.
Jag skrev på baksidan av alla gamla kort vad min bror berättade, han vet så mycket mer om släkt och händelser och det är värt att bevara.

Det mest roliga var att lillebror och sonen fick ses för sonen blir mer och mer lik min lillebror.
 När jag visade kort från midsommar satt min lillebror och funderade när han varit i stugan när han såg en speciell bild på R, haha och det var kul att vi andra fick jämföra dem. :D

Ikväll har jag och dotter J varit på stor-seans med Terry Evans tillsammans med vännina B.
Så spännande att se honom i verkligheten, han är så duktig!
Har faktiskt inte alls lust att jobba imorgon men det blir bara halvdag för dotter J:s operation blev framflyttad en dag och hon behöver skjuts och moraliskt stöd. :o)

Kommentarer

Postat av: paula i pörtet

Publicerad 2011-03-29 09:44:57

Vilket härligt firande du har haft, och än verkar det inte vara slut. Och tatuering, wow va skoj!

När man blir äldre, o det blir vi ju alla, haha, då börjar man uppskatta de anhöriga man har i livet som kan berätta om släkten och ens rötter. Jag har tyvärr ingen kvar förutom en kusin som ju inte är bekant med min mammas släkt. Härligt att det funkar så bra för er, jag har själv genom åren haft fin kontakt med mina halvsyskon.

Kram

Postat av: Selma

Publicerad 2011-03-29 10:21:38

Härligt att få fira så.

Postat av: Inga Magnusson

Publicerad 2011-04-02 06:23:57

Jag har en känsla av att jag har grattat till födelsedagen förut men för säkerhets skull gör jag det igen:



GRATTIS!



och jag förstår att Du har firat det hela ordentligt. Roligt att träffa släktingar så där och kul med lite släktforskning också.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela