TyraTok

Livet är ett äventyr!

Intet är som väntans tider...

Publicerad 2012-02-08 22:15:28 i Allmänt,

... och med mitt taskiga tålamod blir det ju inte bättre direkt.

Mäklaren har ringt till mannen på eftermiddagen och sagt att säljaren inte godtog vårt bud på 850 000 utan ville ha 900.
Då höjde vi till 875,  tänkte att vi går hälften av vägen var... får se vad säljaren säger om den lilla ekonomiska promenaden.
Han har redan köpt nytt hus så jag tycker att han borde vilja bli av med det gamla och ingen annan har hittills lagt bud.

För att spä på min redan lite oroliga mage fick jag rejäla blödningar imorse så det blev ingen cirkelträning utan bara sitta hemma i soffan och inte röra sej alltför häftigt efter jobbet.
Trodde att eländet var på väg att gå över för det har varit lugna stillsamma besök en gång i månaden sista tiden men nejdå,  då tar det satans eländet sats igen!

Imorgon är det i alla fall torsdag och jag ska på IKEA med dotter J och T efter jobbet,  sådana utflykter gillar jag. :o)
J var upp på jobbet idag med sin lillesyster J för det var ledigt från skolan,  kul med sådant finbesök på jobbet och vilken tur att vi fått en ny kaffemaskin med varm choklad som alternativ.



Här en bild från 28-åriga storasysters kalas i söndags,  småsyrrorna mumsar glatt.

Kommentarer

Postat av: Berith

Publicerad 2012-02-09 07:35:41

Ville bara kika förbi o säga hej!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela