TyraTok

Livet är ett äventyr!

Någonstans inom mej...

Publicerad 2012-01-24 21:36:04 i Allmänt,

... så trodde jag väl att säljarna skulle backa lite... 

Jo,  det har dom gjort idag men huset ligger fortfarande 50 000 kr över det bud dom accepterade tidigare i höstas då affären inte blev av.
Nu sägs det att dom redan hyrt ut det... konstigt när de avvaktat så länge på att vi skulle få klart med banken!?
Villiga hyresgäster sägs ju ha funnits med i bilden länge men vi fick förtur på köp... då ändrar man väl inte pris?

Eller är jag helt ute och cyklar..?
Huset har varit ute till försäljning sedan april och i min värld hade det väl varit bättre för dem att bli av med det än att stå som hyresvärdar med underhållsskyldighet och eventuell värdeminskning.

Idag har jag i alla fall känt mej rejält nere eftersom jag känt mej så säker på att vi skulle kunna börja flytta in nästa månad och jag är besviken på att folk inte är det man tror att dom är.

Men som den eviga optimisten jag är har jag mailat en mäklare om ett annat hus som ser intressant ut, tyvärr missade vi att det var visning igår och det ligger lite över vår budget men man måste ju haka på och se vart det bär i alla fall.

Som tröst färgar jag håret och tar ett glas vitt!

Kommentarer

Postat av: Zarah

Publicerad 2012-01-24 22:19:16

Det är tråkigt, men ingen affär är i hamn förrän alla papper är underskrivna. Tråkigt, tråkigt, men jag hoppas att ni snart finner "ert" hus. Ett glas vin och hårfärg som tröst är inte det sämsta.

Postat av: Berith

Publicerad 2012-01-25 06:44:31

Tråkigt är det ju när man går o hoppas, men det var väl inte meningen att det skulle bli ert....

Lycka till med husköp!

Postat av: Paula i pörtet

Publicerad 2012-01-25 11:21:00

Vilken tur du vet hur man kan trösta sig i alla fall! Det är väl självklart att du är besviken, och jag tycker det var riktigt ruttet av dom!

Men, nu ska du tänka framåt, glöm bilderna du har i skallen där du redan inrett och möblerat huset och tänk dig ett helt tomt vitt blad som du kan börja fylla med ett annat mysigt hus som jag vet att ni hittar!

Det är mening med allt, jag är fatalist och är helt övertygad om att det var mening med att det inte blev nåt. Vi skulle för några år sedan flytta men det strulade sig och jag var ganska besviken, ett par år senare dvs. nu ser jag att dom haft en stor brand i huset och lägenheten var helt utbränd...

Kram

Postat av: Stattinskan

Publicerad 2012-01-25 19:54:30

Ja, tyvärr är det ju så att de kan ändra pris så länge ni inte har skrivit något - men jag förstår att det känns både ledsamt och snopet. Kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela