TyraTok

Livet är ett äventyr!

Första riktiga pendlardagen...

Publicerad 2012-05-08 23:11:35 i Allmänt,

... idag då och trafiken flöt på finfint.
Parkerade nere i hamnen,  16 kr för en hel dag men man kan köpa månadskort för 200 kr också.

Gick mot jobbet i solen... när jag skulle över Cityringen kom tre bilar i rad och den första stannade ganska abrubt för mej vilket den andra bilen inte uppfattade först eller så låg han för nära bara i för hög hastighet.
Weeeee... antar att jag såg ut som Munchs svindyra tavla när jag sprang över snabbt och hörde den tredje bilens bromsar skrika... huuuuu!
Tänk om han som stannade så snällt för mej fast det inte är ett markerat övergångsställe hade fått bilar i häcken... då hade jag fått ångest!!
Men det kördes väldigt sakta och lugnt efteråt såg jag när jag vände mej om. 

Gjorde ett ryck i lägenheten ikväll,  nu är det inte mycket kvar av allt smått plock man inte fick med sej i stora flytten och i morgon kväll ska de få nyckeln.
Jag betalade hela majhyran mot att de får sköta städningen själva förutom badrum och vitvaror och det tyckte dom var en schysst deal så slapp dom dubbel hyra.
Dom ska ändå renovera och stöka till så...

Nu är man slut i kroppen vill jag lova men bara en dag kvar... sen kan jag fixa till lite mer här... till exempel gardiner.
Hörde att någon var upprörd över att jag inte satt upp gardiner än... hahaha... man har inte mycket att engagera sej i så här i byhåle-idyllen! ;o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela