TyraTok

Livet är ett äventyr!

Så var glada julen slut...

Publicerad 2013-12-29 22:55:31 i Allmänt,

... men än ska inte granen dansas ut för den är så fin!
 

Julen har varit bra! 
Fredagen före var vi ett litet gäng från jobbet som gick på puben och det blev en perfekt avslutning. 
Nu jobbade jag dagen före julafton men det var så lugnt och vi var bara tre stycken. 
Mannen hämtade upp mej efter jobbet och vi åkte och handlade mat och lite klappar och det gick mycket smidigare än vad jag hade räknat med.
Skinkan på kok, bingolotto och glögg,  och jadå, jag vann en ny lott. :)
På julafton kom två av mannens barn ut efter lunch med fin säng till valpen, fin halsduk till Sherry och ett paket till oss, fina cognacskupor.
Vid 19-tiden ramlade sonen, dotter J med pojkvän och storebroder in med paket i massor och vi kunde äntligen äta all god julmat.
I år hade jag gjort egen rödbetssallad och chilli-sill men den var inte så smakrik som jag önskat. Men då vet jag till nästa gång.
 
Dotter J hade med sej en underbart god tårta hon hade bakat.
En riktigt bra julafton, synd bara att yngsta dotter D bor så långt bort så dom inte kan kvista över. Deras paket hann inte fram till julafton men jag hämtade ut det igår och vi fick fina klappar även från dem.
 
Resten av juldagarna förflöt i slöhet och lättja,  mycket sömn och TV-tittande förutom på juldagskvällen då jag gick över till en vän och satt framför brasan, sippade drinkar och pratade i fyra timmer.
 
På fredagen hade jag tagit ledigt så vi åkte för att titta till lilla valpen.
Hon är en riktig liten vildbasare sägs det men det märkte vi inget av. :) 
Hela sex veckor nu så det närmar sej!
Ska nog bli skönt för mamma-hunden när valparna får nya hem.
 

Imorgon är det måndag och jag ska jobba,  kan väl stå ut en dag.  Ska dessutom fira väninna A som fyller år imorgon så jag behövde ändå åka in till staden. :)
 
Har påbörjat källar-städning idag och får väl fortsätta på nyårsafton, som för övrigt blir en lugn hemmakväll skulle jag tro. Sherry är lite irriterad på smällande och det är ju bara hennes andra nyårsafton så det är bäst att hon får vara hemma i lugn och ro.

Kommentarer

Postat av: paula i pörtet

Publicerad 2013-12-30 11:28:05

Hej! Gud så valpsugen man blir...har ni bestämt namn? Jag gjorde också rödbetssallad, den gillade alla, så mycket fräschare än färdigköpt, kryddade med pepparrot. Min chilisill är grymt god, barnbarnen älskar den. Däremot blev mina köttbullar lite smaklösa, hade behövt kryddas mer. Men de vi åt efter julen blev bra då jag doppade dem i en het tomatsås. Ha nu en fin arbetsdag, skönt med mera ledighet sen. Sola skiner, få se om jag hinner ut innan den försvinner.
Kram

Postat av: Inga M

Publicerad 2013-12-30 23:45:51

Vilken otroligt söt valp! Ett Gott Nytt År önskar jag er alla!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela