TyraTok

Livet är ett äventyr!

Inte blev det lättare...

Publicerad 2013-01-26 23:09:00 i Allmänt,

... att hålla sej vaken en fredagkväll!
 
Tittade på fyran... nyheter som jag alltid måste kolla på, postkodmiljonären som den frågesportsnörd jag är...  gillar Gladiatorerna för att jag imponeras av folk som kämpar.
Farmen vill jag i alla fall se när utröstningskampen går...
 
Men någonstans mitt i Gladiatorerna råkade jag luta huvudet mitt i en mening med sonen i princip... mannen hade redan knoppat in... vaknar halv tolv och hinner se sonen åka till jobbet och har missat det jag ville se på dumburken.
 
Skyller inte på ålder utan på att vi drack en hel del vin i torsdagskväll på jobbet.
Fast jag klev upp, duschade och var med på tåget i tid... med på möte kl 08.00 och pigg och alert hela dagen.... men inte på kvällen! ;)
Jadå, jag är gammal nu!
 
Ikväll gladdes jag åt att det var Stjärnorna på slottet som jag enbart tittar på denna säsong för att Claes Malmberg och Robert Gustafsson är med,
Har bara läst löpsedlar förr om alla divor och en hel del tjafs och sådana program gillar jag inte!
Så berättade Robert Gustafsson om sin brors död... ja, jag har läst mycket om det men ikväll blev det too much... jobbigt... fullkmakter ska skrivas under och skickas angående min bror... bävar för den dagen vi åker med urnan upp till Lappland.
I mitt sinne var han inte Helsingforsbo... han var min barndom i Kemijärvi.

Kommentarer

Postat av: paula i pörtet

Publicerad 2013-01-27 12:29:37

Hej, jag har inte sett ett enda avsnitt av Stjärnorna, varken denna eller tidigare säsonger. Jag har ingen relation till skådisarna som är med så därför tycker jag inte det ger något. Och Lillbabs hon är ju med överallt, nyss var ju hon i Så mycket bättre också...
Så mannen har skjutit en älg, hoppas ni har plats i frysen!
Kramen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela