TyraTok

Livet är ett äventyr!

Jag tycker det är vackert...

Publicerad 2013-09-26 10:40:27 i Allmänt,

--- när frosten ligger på morgonen även om jag tycker det är aningens jobbigt att gå mot mörkare och kallare tider.
 

Just kylan stör mej kanske inte så mycket men mörkret... och den satans norvember tycker jag man kan utrote helt för då är det oftast bara regn, blåst och just mörker.
 
Nu är det hög tid att ta in alla grödor, ställa undan möbler och natta trädgården...
 
 
Tomater blev det väldigt gott om i år men långt ifrån alla hann bli röda eller gula som de ska.
Några inläggninsgurkor och en spaghettipumpa har jag också fått, lite sockerärtor men bönorna kom aldrig igång trots den fina sommaren.
Hoppas så att jag har råd att köpa mej ett växthus till våren!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: paula i pörtet

Publicerad 2013-09-26 12:57:34

Hej! Jag är ju aldrig vaken så tidigt, borde nästan ställa klockan bara för att få uppleva rimfrosten en tidig morgon...visserligen var det -3 när vi steg upp vid 9 men fukten var borta, bara frost kvar på bilrutorna. Jag tycker också att vi utrotar november, tänk att slippa fylla år nåt mer. :D Kram

Postat av: Inga M

Publicerad 2013-09-28 07:24:15

Tomater är inte så lätt verkar det som. Det blev massor här men inte många mognade, de blev kvar gröna. Men med ett växthus blir det nog lättare.

Postat av: paula i pörtet

Publicerad 2013-10-01 17:13:31

Spagettipumpa ?? Bild tack!
Kattungarna är som natt och dag. Den ena blyg och försynt, mjuk på inuti och utanpå, lugn, älskar att mysa. Han ska bo hos en tjej i min ålder som också är sjukpensionär. Hennes två barnbarn bor i huset bredvid o är tonåringar. Hon ville ha en myskatt att ha i knäet o det får hon.
Den andra vildbattingen hamnar i ett jättestort hus på en jättetomt i en jättetrevlig holländsk familj som nyss flyttat hit. Dom har fem barn varav den minsta är i krypåldern! Där får katten rasa av sig hur mycket som helst. I Holland har familjen haft två katter så de vet vad det handlar om..
Kramen

Postat av: Annika

Publicerad 2013-10-02 17:15:47

Jag har börjat se på november som en vilomånad. Det är ok att tillbringa en kväll i soffan under filt med bok och tekopp. Det är ok att inte känna så mycket lust för något. Det känns bättre då och innan man vet ordet av så är det advent.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela