TyraTok

Livet är ett äventyr!

Gästspel...

Publicerad 2014-07-24 23:53:09 i Allmänt,

... gör jag på jobbet denna vecka och någon/några dagar nästa vecka beroende på vädret.
 
Hade ingen ångest och det har inte känts fel att jobba denna vecka trots finväder,  konstigt nog!
Tycker det är rätt skönt att komma in och få lite koll på läget för det brukar bli rätt intensivt om man kommer tillbaks i mitten på augusti.
Inte jobbar vi så intensivt heller... telefonen ringer sporadiskt och inte många ärenden att hantera.
 
Nog hjälper det till att man är avkopplad och vet att man snart är ledig igen... vi spenderade ett dygn utanför Vansbro i den vansinnigt charmiga norskägda stugan där dom just satt in skjutdörrar ut mot den underbara utsikten!

Här skulle jag kunna sitta året om och bara glo!!
Spelade också ett nytt (för oss) spel som heter Sequense... himla skoj så det ska inhandlas!
 
Under den veckan rev vi också väggen mellan matrum och kök till min stora lycka!!
 
Lycka för att väggen inte var så bärande som vi först trott och lycka för att jag upptäckte att det är pärlspont bakom skivor och tapet!
Mindre lycka när jag fick avslag på ett lån som IKANO bank gjorde ett personligt erbjudande på, så nytt kök får vänta lite... vette tusan om jag väljer IKEA-köket då... har konto där som aldrig misskötts och inga betalningsanmärkningar!
Nå... dörröppningen räcker och är en vinst för mej så länge.  så kör vi vidare på resten vartefter.
 
Helgen spenderades i stugan med mannen,  dotter J, broder och exmake med familj.
 Köpet av syrrans stuga än nu klart så jag har exkroken som granne men det är så skönt att huset får leva vidare och tas omhand.
 
Det var magiskt vackert nere vid sjön!
 
Lilla T hade fått ett kastspö och hon var banne mej en fena på att kasta ut och veva in, fick napp men det missade vi alla så den fina abborren släppte!
Hon fick dock upp en mindre modell på söndagen.
Sherry var vansinnigt intresserad av den, hon snodde en i Vansbro ur en balja men den här kom hon inte åt!
Ikväll har jag haft bästa kollegan B här, vi har käkat sill och druckit vin på altanen, orkar nog med en fredag också innan det är helg! :)
Det är bara B och jag som jobbar nu och som sagt... läget är lugnt i Stadshuset denna vecka! :)
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-07-25 06:39:38

Låter rimligt att man kan jobba lite när man vet att det snart är ledigt igen! Ni verkar ha ordnat sommaren på ett bra sätt och kan njuta av det vackra vädret på vackra platser. Det där med skjutdörrar är himla fint

Postat av: Inga M

Publicerad 2014-07-25 06:41:11

Asch,det var ju jag som skrev kommentaren, menade inte att vara anonym men din blogg vägrar att spara mina uppgifter och jag glömmer att fylla i.

Postat av: paula i pörtet

Publicerad 2014-07-27 20:56:48

Ja vilken utsikt som liga lyckliga har! O så vackra foton från din sjö! Kan nog vara okej att dela upp semestern lite, det bli ju till att kännas som flera semestrar. Denna sommar går för mig till historien som en av de tristaste, nyskild, inga pengar, bruten arm och värmebölja. Inte ett jota kul har jag gjort. Får hoppas jag kan ta igen det senare... Imorgon ska exet ha tvättstuga o tvätta mina kläder...känns sådär, men byns allmänna som jag brukar använda har en trasig maskin o en trasig torktumlare. Man hänger inga kläder med en arm så...visst är det bra och snällt att han hjälper mig, men du ska veta att det tar emot..
Kramen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela