TyraTok

Livet är ett äventyr!

Äkta svenskt midsommarväder...

Publicerad 2014-06-20 01:01:18 i Allmänt,

... varnas det för och idag var det minsann det när jag skulle till bussen på morgonen.
Busschaffisen piggade i alla fall upp med sitt envisa hejande... trodde han var lite knäpp först men insåg sen under luvan att det var en gammal kompis jag inte sett på hundra år som undrade varför jag klev på bussen ute i obygden! :)
Lunchen åt jag med de kollegor som envist stretade på idag nere på Sjökrogen med god mat och fin utsikt över småbåtshamnen och vi behövde inte knalla dit i regn.
 
Kvällen har bjudit på det mest varierande väder så skådespelet utanför altanen har varit magnifikt!
 
Det skiljer bara cirka trettio minuter mellan dessa bilder.
Tack och lov var vädret betydligt bättre än de spådomar jag hört och jag hoppas den trenden fortsätter imorgon när vi ska fira midsommar i stugan.
Önskar den tappra lilla skara som läser min haltande blogg en riktigt skön midsommar!

Kommentarer

Postat av: Mia

Publicerad 2014-06-20 09:28:15

Önskar dig också en riktigt fin midsommarhelg. Det finns väl ingen helg som det bringas så mycket vädersnack och väderförhoppningar om som just midsommar. I norra Småland är det soligt och vint även om det inte är mer än 10 grader just nu. Men dagen är lång och förhoppningsvis stiger temperaturen.

Postat av: Inga M

Publicerad 2014-06-22 07:29:11

Vädret har varit skumt den här midsommarhelgen; växlat snabbt från iskall nordanvind till solig sommar. Vi har kurat en del inne i vindskyddad grill och fått värme när det varit som kallast. Men det har åtminstone inte regnat mycket här hos oss.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela