TyraTok

Livet är ett äventyr!

Bättre än väntat...

Publicerad 2014-06-22 22:00:54 i Allmänt,

B
 
... ja, så kan man sammanfatta vädret denna midsommar.
Vi hade inte mycket regn alls, bara några stänk då och då men värme saknades så fort solen inte var framme.
 
Vi åkte upp med husbilen runt lunchtid på midsommarafton, sonen med L hade anlänt dagen innan och fyllt upp kylskåpet med diverse god mat, himla nice!
Dotter med T åkte med  broder upp tidig morgon, och exmake med småkottar hade anlänt tidigare under förmiddagen så jag behövde bara plocka de obligatoriska blommorna till mitt stora krus.
 
 
Bailey, som kikar fram i bladverket,  har verkligen varit i paradiset denna helg med mycket folk och dessutom barn omkring sej, hon verkligen bara älskar barn!!
 

Här är hon med exmakens lilla J som älskar djur och nedan med syrran lilla T.
 

Exmaken håller ju på att köpa huset bredvid oss som byggdes samtidigt som våran stuga av min faster och farbror.
Sedan ärvde min bror det och det stod tomt länge innan min syster köpte det men hon dog strax efter det och hennes barn ärvde det. De har haft långt att åka och mitt uppe i sina liv men nu blir det äntligen lite liv och rörelse där igen!
 
 
Sonen och dotter med respektive åkte hem på lördag eftermiddag men istället kom exmakens sambo med syster upp efter jobb.
Det har varit sill och nubbe, smaskig grillmat och god dyr whirre som sonen bjöd på vilket resulterade i en grym huvudvärk för min del på midsommardagens morgon, huuuuuga.
Räfsa gräs och blanda alkohol är inte min grej trots att det inte rörde sej om några större mängder.
Tur folk har bra preparat med sej! :)
 

Exmake aka grillmaster!
 
Det blev dock inget bad eller någon fisketur men det räckte gott att umgås i stugan.
 
 
 

Kommentarer

Postat av: paula i pörtet

Publicerad 2014-06-27 21:59:40

Hej, så roligt att ha en hund som gillar barn och vice versa. Jag har haft två hundar som inte har varit kompatibla med barn, Blinka och Loppan. Larissa älskade barn, men hon var lite väl tung för att man skulle våga låta henne rusa runt som hon själv ville. Hon fällde småbarnen som käglor.
Min dotter hade också kanin som barn, den hade ett bettfel som gjorde att tänderna inte nöttes som dom skulle utan vi var tvungna att åka o klippa av dem var tredje månad annars kunde stackars kaninen inte äta!
Kram och trevlig helg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela