TyraTok

Livet är ett äventyr!

Historien om en tumme...

Publicerad 2015-03-21 11:59:11 i Allmänt,

... och jag hade förstås rätt hela tiden! :)
 
Strax efter lunch på onsdagen ringde mannen till mej och sa att hans husläkare, där han var i annat ärende,  hade tittat på hans tumme och skickade honom till akuten.
Eftersom hundarna varit hemma själva ett tag var det bara att packa ihop och åka hem till dem för man vet ju inte hur lång tid ett akutbesök kan ta.
Så ringde mannen då och berättade han att det var operation 7.45 dagen efter men han var på väg hem.
 
Tur man har bra och förstående kollegor, ringde till jobbet och tog ut ännu en semesterdag, bra att man har sparade sen förra året.
Nå, solen sken och jag skjutsade in honom tidig morgon och fick en heldag hemma på tomten i solen.
Blev dock lite orolig när jag inte fick något livstecken på många timmar, han skulle ju inte sövas,  det går inte alltid så bra när han sövs...  men så rätt som det var stod det på FB att han var vaken.
 
Hämtade upp honom med gipspaket på handen sen eftermiddag, en sena hade varit av och det hade varit bra om vi kommit i lördags hade de sagt... jorå!!
 

Kommentarer

Postat av: Inga M

Publicerad 2015-03-23 22:58:43

Det borde finnas vab för att ta hand om sjuka män. Min har då snörvlat och varit så synd om i flera veckor nu, han hade behövt lite omvårdnad.

Tur att din gubbe ändå kom till läkare fast i ett annat ärende! Han kanske är lite rädd för doktorn. På bilden ser han välmående ut i alla fall. Lite morfin mot smärtorna kanske? ;-)

Postat av: E K

Publicerad 2015-03-24 20:47:20

Tur att han gick till doktorn alls, män brukar ju ha nån idé om att allt går över om en stund. Alltid kan man självmedicinera med whisky. Om man inte är förkyld förstås. Men då är ju en man redan döende och ingen doktor i världen kan rädda dom iallafall! :)

Postat av: Paula i pörtet

Publicerad 2015-03-29 20:00:35

Men vad i hela friden har han råkat ut för?
Ja man går ju inte till doktorn i onödan eller, "ler"
Tur i oturen att allt avlöpte väl!
Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela