TyraTok

Livet är ett äventyr!

Födelsedag...

Publicerad 2016-04-10 23:59:16 i Allmänt,

har jag haft i mars,  nu  har man knallat runt i 55 år.
 
Ja, i alla fall 54,  det första gick man väl inte så mycket. :)
Mannen köpte en jättefin kniv till mej som en kompis till honom gjort och kunde förstås inte hålla sej så jag fick den några veckor innan jag fyllde år.
 
 
Den är så snygg att jag nog får ha den som prydnadsföremål!
 Fick lite ågren för jag hade bara stickat en mössa när mannen fyllde en månad innan.
 
På själva födelsedagskvällen var jag ute med två riktigt bra väninnor, mina vapendragare som jag fått genom jobbet och när vi satt på puben och åt så ringde mannen och sa att jag hade en present hemma i bastun.
Jag tänkte att han nog ställt in en flaska bubbel där innan han drog ut på kvällsjakten efter vildsvin men döm om min förvåning när där låg två stora kartonger... jag hade fått ett växthus!!
 
  
Och nu står det på plats!
 Mannen byggde med hjälp av goda kompisar ett stort trädäck att förankra det i.
Det är nog den finaste presenten jag nånsin fått, har ju önskat mej ett växthus hela mitt vuxna liv!
  

Av sonen med flickvän fick jag en jättefin piedestal med tre hyllor som kommer passa perfekt ute på däcket och av dotter J med sambo fick jag ett fint vinställ med vin och ljus som jag nog också ska ha där ute.
Av yngsta dotra i norr med sambo fick jag fröer och fina träbitar att använda min glödpenna till,  jag är så tacksam över min fina familj!
 
Jag fick också av väninnan A en underbar påskgrupp hon hade gjort och inte mindre än två flaskor vin att njuta av i sommar på mitt soldäck. :)
 
 
Jag har börjat komma över känslan av att inte vilja fylla år... det har tagit många år.
Min syster och jag fyllde dagarna efter varandra och brukade alltid hitta på något, ofta en kryssning för att fira oss... det saknar jag fortfarande men nu kan jag ändå vakna och glädjas åt min födelsedag.

Kommentarer

Postat av: Paula

Publicerad 2016-04-11 10:22:18

Grattis i efterskott! 55, bah, vad är väl det, vänta bara...
Kul att ha ett växthus när man vill odla själv, annars är risken stor att frosten kommer innan man hinner skörda! Mitt yngsta barnbarn Paulina fyllde 17 år igår! Det du! Och vet du vad hon önskade sig?.....löshår....1500 bagis kostar det fick jag lära mig så vi fick sala ihop slantarna! Idag står ytterdörren öppen första gången i år, hund och katt ligger o solar på farstubron och livet känns lätt att leva!
Kram på dig

Postat av: Denise

Publicerad 2016-04-12 00:23:11

Som en liten diamant i trädgården :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela