TyraTok

Livet är ett äventyr!

Julen kom...

Publicerad 2016-12-29 10:27:39 i Allmänt,

... och julen gick... 
 
Det blev en lugn jul med en liten tapper skara hemma hos oss.  
Son, en dotter och storebror med mat och lite klappar frampå kvällningen.
 
Jag jobbar i mellandagarna för jag har ingen semester att ta ut men det går ju det också, och snart är det dags för nyårsfirande.
 
Tyvärr smäller det varje kväll här och där utanför oss,  och Bailey mår verkligen inte bra!
Sherry är inte rädd men men hon vill ut och skälla,  viftar på svansen och skäller mot det håll smällarna kommer ifrån medan Bailey sitter inne i soffan och darrar med öronen tätt strukna mot huvudet... tycker så synd om henne.  Vi har satt på henne det lugnande halsbandet från Adaptil och tycker det verkar lite men det tar ju inte bort rädslan helt.
 
Man önskar ju att alla djuren fick tillbringa nyår så här i lugn och ro... 
 
Nu far vi nog upp till stugan där det förmodligen är lugnt och tyst.
Vi har aldrig tillbringat nyår där men eftersom vi inte har så många grannar tror jag det blir lugnt.
 
Önskar er alla ett gott nytt år och ett utomordentligt 2017!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Paula

Publicerad 2017-01-10 15:15:07

Hej, tack för tipset om ordspel. Tyvärr gillar jag inte att spela på mobilen, kanske den dag jag skaffar en annan som är vettig men min strulmobil skaffar jag inte en enda app till! Skärmen släcks ner konstant hela tiden, o vi har kollat med Samsung, det var den årsmodellen! Dvs. det går inte att programmera bort den, utan så snart jag gjort något, ringt upp ett nummer, kollat sms, gått in på nätet, så slocknar skärmen. Då får jag börja om för när jag dubbelklickar på skärmen för att få igång den igen då startar den om från huvudmenyn...varje gång...Ingen klok människa skulle stå ut med denna mobil, men jag har inte råd att byta ut den, och räddningen är att jag använder den så sällan som möjligt...haha
Ha nu en fin fortsättning på det nya året, har du några roliga planer? Ny hobby? Semesterplaner? Hos mig händer nog ingenting, av samma anledning som ovan, men jag är van och lyckas få dagarna att gå i allafall.
Kramen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela