TyraTok

Livet är ett äventyr!

Snart jul...

Publicerad 2017-09-15 11:24:00 i Allmänt,

 ... nää, nu ska jag inte vara så negativ men jag är lite besviken över sommaren...   
De här varma kvällarna kom aldrig... den riktigt klarblå himlen med små vita molntussar såg jag inte mycket av... och naturligtvis hade jag alldeles för lite semester som dessutom inte blev som vi tänkt.
 
Hade hoppats på att hösten skulle bli lång och riktigt varm men jag är inte helt nöjd där heller.  :)
Kanske hade jag för stora förhoppningar just för att vi bytte husbil och jag såg framför mej hur mysigt det skulle vara att ligga vid havet och kunna sola och bada.
Vi har visserligen varit vid havet två gånger men badat har jag inte gjort en enda gång!  Inte ens i en pool har jag badat detta år! 
 
Vi var på Öland i början av juni och då var vattnet kallt men det var en rolig tur ändå, vi var fyra husbilar som luffade runt i fyra dagar.
Som sagt, inget bad...  havet är som bäst i augusti.
 
 
Jag tog rätt tidig semester i år för att vi skulle hinna med Galleria-veckan och byfesten i Mosjöen i Norge.
Galleria-veckan är en konstfestival med utställningar i hela byn, hur häftigt som helst.
 
 
 
 
 
Två husbilar till med vänner var med på campingen några dagar.
Här är vi på byfesten vid 23-tiden på kvällen.
 
 
Vädret var lite blandat som ni ser på bilderna men vi hade en bra vecka, även om vi inte hade tänkt stanna där så länge utan åka längre ut mot kusten och fiska.  Nu fick mannen ett tråkigt besked redan dagen efter vi kom så vi fick stanna en vecka i väntan på en begravning och våra svenska vänner åkte hemåt.
 

När begravningen var över åt vi middag med mannens bror med familj och sedan åkte vi ner till yngsta dottern för att hinna med att spendera några dagar där och gå på Åsele marknad.  Att komma till dottern är ju alltid det bästa målet för mej och jag kommer att åka en gång till i höst.
 
Sedan har vi ju varit ute på helgerna och fiskat och haft skoj med vänner så helt värdelöst har det inte varit, inte alls men jag känner inte att jag hämtat den energi som behövs inför jobbhösten.
 
Nå,  nu släpper vi denna sommar 2017 och blickar framåt.
Vi är redan i mitten av september och i helgen är det Kulturnatt i Västerås, ska bli skoj!
 
En annan sak som grämer mej är att min dator inte vill koppla upp sej mot nätet så jag missar att kommentera i era bloggar men jag läser och försöker kommentera på FB hos er som också finns där.

Kommentarer

Postat av: Paula

Publicerad 2017-09-15 18:09:00

Hej, ja det var längesen du bloggade. Sommaren, den tyckte jag var kanon, eller rättare sagt, min kropp tyckte det. Men, jag badade inte heller, och jag gillar att simma. Jag förstår så väl alla som jobbar och längtar till värme på semestern, det är inte det, men min inre värmeväxlare fungerar dåligt. Men många roliga möten med vänner och familj har du haft, inte fy skam det heller
Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela